De Waard Tunneltent te huur op natuurlijke camping te Vledder Zuid West Drenthe

3 Juni 2021 - R. Bosma

€ 675.00

Wilt u kamperen op een rustige camping en niet op pad met een auto vol kampeerartikelen? Maak u geen zorgen, in Vledder staat al een oplossing voor u. Op ons veld de Adelaars staan twee de Waard tunneltenten voor u klaar. U kunt naast de tent parkeren.

Vanaf 19 juni 2020 kunt u één van onze twee stijlvolle 4-persoons De Waard tenten genaamd Jokkmokk en Kvikjokk huren. Wilt u met meer dan 4 personen komen neem dan contact op voor de mogelijkheden. De tenten zijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Speeltuin
Huisdieren toegestaan
Restaurant
Wasserette

Regio
Drenthe

Ligging
Landelijk

Soort camping
Reguliere camping

Omvang
51 - 200 plaatsen

Camping Padjelanta is gunstig gelegen aan de rand van het Drentse brinkdorp Vledder. Inmiddels is de camping uitgegroeid tot een moderne, middelgrote camping met prachtige staplaatsen. Hier kunt u heerlijk ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven. Met onze camping richten we ons vooral op de wat ouderen en gezinnen met jonge kinderen tot 12 jaar. Omringd door meerdere nationale parken, vormt Padjelanta een perfecte uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. Ook zijn er in de omgeving volop mogelijkheden om een bezoek te brengen aan een museum, dierentuin of pretpark.