Casa Mas - Luxe appartement met uitzicht over natuurgebied richting zee

26 Mei 2021 - Mascha

€ 64.00

Sinds kort stellen wij ons vakantiehuis "Casa Mas" in Xeresa open voor de verhuur.
Het is een prachtige plek waar wij zelf heel graag heen gaan. Met zorg hebben we het dan ook ingericht en van alle luxe en gemakken voorzien. Wakker worden met de zon die door de palmbomen schijnt, vlakbij zee en in een mooie groene omgeving, is het genieten van het heerlijke leven in Spanje. Wij vinden het een feestje om daar te zijn en verwelkomen je graag!

Casa Mas ligt in aan de Costa Blanca bij het schattige dorpje Xeresa, vlakbij Gandia en op 40 minuutjes rijden van Valencia.
Het is een luxe appartement met uitzicht over natuurgebied richting zee voor max 4 personen.
Het hele jaar een heerlijke plek om vakantie te vieren of te overwinteren.

Casa Mas is zeer compleet ingericht, met 2 slaapkamers, 2 badkamers, open keuken, groot terras, airco & verwarming, gratis wifi, smart tv, inpandige garage, gratis toegang tot zwembaden en fitness ruimte.
Prachtig uitzicht richting zee en van alle gemakken voorzien!

In directe nabijheid van; waanzinnig brede en lange zandstranden (zowel toeristisch strand met boulevard als ook nabij natuurstrand bij duinen), diverse badplaatsen, natuurgebieden, groene heuvels, citrusboomgaarden, pittoreske dorpjes. Vele uitstapjes mogelijk in de omgeving zoals o.a. Gandia, Oliva, Denia, Javea, Moraira, Xativa en natuurlijk de prachtige stad Valencia.

Het hele jaar door een mooie plek om vakantie te vieren. Ook zeer geschikt om te overwinteren.

Prijzen per nacht:
1 Juli - 31 Augustus: €135
September: €114
Oktober: €92
1 November - 18 December: €64
18 December - 3 Januari: €92

De minimale verhuurperiode is 5 nachten.
De verplichte eindschoonmaak is €100.
De borgsom is €250 (***)

De prijzen zijn inclusief linnengoed (*), wifi, energiekosten (**), gebruik van zwembaden en fitness.

* per persoon een set van: 2 handdoeken - 1 washandje – 1 strandlaken - 1 onderlaken - 1 dekbedovertrek - 1 kussensloop.
En verder 1 keukenhanddoek - 2 theedoeken - 2 vaatdoeken
(voor iedere week ontvang je een schone set)

** Ik vraag geen extra bedrag voor elektriciteit. Op basis van vertrouwen ga ik er van uit dat je verstandig omgaat met de elektriciteit. Dus niet de airco / verwarming aan met de deuren open of als je niet thuis bent!

*** De borgsom ontvang je terug na eindinspectie en retourontvangst van de sleutel.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
Meer dan 4 personen is niet toegestaan.
Roken alleen buiten op het terras.

De aanbetaling bedraagt 50% van het totaalbedrag.
De boeking is pas definitief als de aanbetaling is voldaan.

Volg Casa Mas op Instagram @4casa.mas
of op Facebook: @CasaMasXeresa

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco

Ligging
Aan zee

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Costa Blanca

Aantal personen
Maximaal: 4

WANDELAFSTAND VAN PITTORESK DORPJE Casa Mas ligt aan de Costa Blanca op een steenworp afstand van de Middellandse zee. Op wandelafstand (1,5 km) ligt het pittoreske dorpje Xeresa, omgeven door citrusbomen en groene heuvels. Het dorp heeft o.a. een bakker, slager, supermarkt, farmacia, 2 banken, wat barretjes en een kartbaan. KEUZE UIT VELE BREDE STRANDEN Of je nu houdt van een gezellig drukke boulevard met veel restaurantjes en cafeetjes, of van rust omgeven door de natuur. Op een steenworp afstand van Casa Mas is beiden aanwezig. Overal is het strand breed lang en heeft wit poederzand met palmbomen. De stranden zijn zowel met de fiets als per auto bereikbaar. DE STAD GANDIA IS ÉCHT SPAANS Gandia is vlakbij en is een écht Spaanse plaats die uit twee delen bestaat. De stad met een oud centrum met wandelgebied, vele kleine straatjes vol met winkels, barretjes en restaurants. En ook met verschillende musea en een mooi paleis. Het hele jaar door is er bedrijvigheid. Het andere deel van de stad is Gandia Playa met een kilometers lange boulevard met winkels, restaurants, barretjes en strandtenten. Ook de haven bevindt zich hier en is omgeven met gezellige restaurants, terrassen en cafeetjes. In de winter is het in dit deel van Gandia wat rustiger. Boten naar de Balearen vertrekken ook hier vandaan. HEERLIJK WANDELEN OF FIETSEN IN DE NATUUR Tussen de zee en de bergen ligt een natuurpark. Casa Mas kijkt hier over uit. Het bestaat uit vele moerassen en andere wateren. Hier kun je wandelen en fietsen door de mooie natuur en de dieren en planten bewonderen. Of je gaat wandelt direct vanaf Casa Mas de bergen in en beklimt bijvoorbeeld de Montduver (841m) voor een prachtig uitzicht over de omgeving. BRUISEND VALENCIA Valencia is een prachtige stad waar je verrast zal worden door de diversiteit en de relaxte sfeer. In 40 minuten ben je in Valencia met de auto, of je stapt op de trein voor slechts €7 en staat in 40 minuten middenin het centrum. WIJN PROEVEN IN EEN VAN DE VELE BODEGA'S Naast de vele sinaasappel- en citroenboomgaarden, wordt er ook wijn geproduceerd in de achterlanden. De wijnliefhebber kan in dan ook zijn hart ophalen! Een bezoekje aan een van de vele bodega’s in de regio is dan ook een ware belevenis. Zoals in de Jalón vallei die haar bekendheid dankt aan de wijnproductie. MAAR LIEFST 5 GOLFBANEN IN OMGEVING De golf liefhebber kan genieten want in de omgeving van Casa Mas zijn maar liefst 5 golfbanen. Sommigen behoren tot de mooiste van Spanje.