Stacaravan te huur op 5* vakantiepark De Kuilart te Koudum

26 Mei 2021 - Afke Hilhorst

€ 375.00

Stacaravan te huur op 5* vakantiepark De Kuilart in het Friese Koudum. Prachtig vakantiepark aan het water met volop watersportactiviteiten. Vakantiepark zelf heeft ook oa een subtropisch zwembad , restaurant, supermarkt, bowlingbaan, tennisbaan, fietsverhuur, wasserette, snackbar ( oa ook afhaalmaaltijden en pizza’s) en op het vakantiepark kan men een boot huren om de Friese wateren te verkennen en zeilles nemen. Tevens is er een animatieteam in de meivakantie en gedurende de zomervakantie. Tevens ligt het vakantiepark vlakbij de Gaasterlandse bossen. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Caravan is voor 4 personen ( eventueel 6 wanneer je de dinette ombouwt tot tweepersoonsbed) en is voorzien van warm water, douche, toilet, koelkast, magnetron, tv en gaskachel. Alle keukeninventaris is aanwezig evenals tuinmeubilair. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Bedlinnen, hand- keuken en theedoeken zelf meenemen. Prijzen zijn 375 per week, muv de meivakantie ( 450 pw ) en de landelijke zomervakantie ( 500 pw ). We vragen een borg van 100 euro en rekenen een verplichte eindschoonmaak van 45 euro. Minimale huur is twee nachten ( 55 euro per nacht ). Roken is niet toegestaan in de caravan en geen huisdieren.


NB: ondanks de coronacrisis is de snackbar in het weekend van 17.00 tot 20.00 uur geopend voor afhaal. Ook de bootverhuur is gewoon geopend evenals de supermarkt! Per 15 mei is het zwembad weer geopend. Verder gelden ook op het park dezelfde landelijke richtlijnen, dus houd 1,5 m afstand en kom niet als je klachten hebt.

Gaat u dit jaar vanwege de coronacrisis in Nederland op vakantie? Dan is vakantiepark de Kuilart zeer zeker een aanrader!! En de caravan is in het hoogseizoen nog enkele weken beschikbaar ( week 34, 35 en 36 ). In het hoogseizoen is de weekhuur van zaterdag tot zaterdag. En wilt u graag buiten het hoogseizoen, een weekend, week of midweek weg, in mei, juni, september en oktober is er nog voldoende ruimte.
Indien u vragen heeft, algemene vragen, of over de beschikbaarheid, dan hoor ik het graag.

Nu ook heel makkelijk online te reserveren via onderstaande link:

https:www.airbnb.com/h/hilhorst-stacaravanverhuur-kuilart-koudum

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi

Regio
Friesland

Ligging
Aan rivier of meer

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4