Luxe vakantiehuisjes in Callantsoog, 100m van zee, uitzicht op duinen

9 Juli 2021 - Hanneke

€ 0.00

Geniet in de zomer heerlijk van de zon en het strand (100 meter afstand), ’s avonds slenter je op je gemak naar het centrum van Callantsoog (500 meter) voor een borrel op een van de vele terrassen of een ijsje, of zit je in de avondzon met kopje Nespresso koffie of een wijntje na te praten in de tuin … Fiets in het voorjaar langs de prachtige bollenvelden, ga uitgebreid winkelen in Alkmaar, neem de boot voor een bezoek aan Texel.. Of kom met je gezin uitwaaien op het strand tijdens een frisse herfst- of winterwandeling om vervolgens op te warmen met een warme chocolademelk bij een van de strandpaviljoens…Het kan allemaal, in alle seizoenen, met onze luxe en gezellig ingerichte appartementen als uitvalsbasis.

Wij verhuren 2 appartementen, een 4 persoons appartement en een 6 persoonsappartement. Deze appartementen liggen naast elkaar.

Ons 4 persoonsappartement 'Geluk aan Zee' ligt op de begane grond van het appartementencomplex, op loopafstand van het centrum van Callantsoog, tegenover de strandopgang. Het appartement van 65 m2 heeft een luxe keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers , een terras met uitzicht op de duinen en honden zijn welkom.

Ons 6 persoonsappartement 'Strand' ligt op de begane grond van het appartementencomplex, op loopafstand van het centrum van Callantsoog, tegenover de strandopgang. Het appartement van maar liefst 90 m2 heeft een luxe keuken, 3 slaapkamers, 3 badkamers , een terras met uitzicht op de duinen en honden zijn welkom.

Kijk voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid op https://www.luxehuisjeaanzee.nl

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Huisdieren toegestaan

Regio
Noord-Holland

Ligging
Aan zee

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4-6