Camping kleinschalig rust Veluwe wandelen fietsen

9 Juli 2021 - Familie Toes

€ 19.50

Ermelo, prachtig tussen bos en heide gelegen vindt u Camping de Bosrand, een goed verzorgde rustige camping die het hele jaar geopend is. Aan de voorzijde de Speulder-en Sprielderbossen en aan de achterzijde de Speulderheide. Het is een prachtige plek om te fietsen, wandelen en van de natuur te genieten. Met omliggende plaatsen als Garderen, Ermelo, Putten en Harderwijk is het een mooie uitvalsbasis voor uw fietstochten en wandelingen. Voor jonge gezinnen is het ook een fijn plekje, we hebben een kampeerveld met een speeltuintje in het midden, zodat u ze vanaf uw plek in de gaten kunt houden. Ons terrein is autovrij, dus ze kunnen onbezorgd spelen! We hebben o.a. een zandbak met speelhuisjes, een klimtoestel met kinder- en peuterschommel, glijbaan, gratis skelters etc.
Wij bieden ruime grasvelden met kampeerplaatsen voor camper, tent of caravan. We zijn het hele jaar geopend en het hele jaar door kunt u ook voor een kampeerarrangement kiezen, u vindt ze op onze website bij de tarieven. (www,campingdebosrand,info)
Voorbeeld: een caravan met 2 personen inclusief toeristenbelasting en elektra: €19,50 per overnachting! Wilt u nog goedkoper kamperen? Boek dan een arrangement, deze is al te boeken bij een verblijf vanaf 3 weken!
Verder bieden we o.a. : verkoop Telegraaf, fiets/wandelkaarten, gratis Wifi, boekenhoek, wasserette, fietsverhuur, wasserette, speeltuin enz.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Speeltuin
Wifi
Huisdieren toegestaan
Wasserette

Soort camping
Boerencamping

Omvang
51 - 200 plaatsen

Regio
Gelderland en Veluwe

Ligging
Landelijk