MH, Logeren bij Nederlanders nabij Sainte Mere Eglise in Normandie (F)

29 Mei 2020 - MH, Maison les Hirondelles

€ 95.00

MH, Maison les Hirondelles is een kleinschalige en ouderwets gezellige bed & breakfast in het hart van de Cotentin. Zeer dichtbij Sainte Mère Eglise & Barfleur

Gelegen in La Manche, het schitterende schiereiland van Normandië. Geliefd vanwege zijn milde (micro)klimaat (geen hittegolf – geen vorst) en aan 3 zijden (!) de azuurblauwe zee. Om u een idee te geven: de koeien staan hier het hele jaar door gewoon buiten.

U treft zowel aan de kust als in het binnenland palmbomen in de volle grond. De streek wordt geroemd om zijn schitterende natuur, kustlijnen, luchten en kleuren. De Cotentin is in al zijn facetten een fantastische streek.
In alle seizoenen levendig. In de garage staat (echt!) een Willys Jeep.

Een ideale uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten. In MH is veel informatie over de streek beschikbaar.

Tussen 2017 en 2019 is MH, een voormalige boerderij, geheel gerenoveerd. Er zijn 3 ruime tot zeer ruime gastenkamers met elk een eigen grote en luxe badkamer op de eerste etage. Op de begane grond zijn er twee gezellige salons, een woonkeuken en een groot gemeubileerd terras.

Overnachten is mogelijk vanaf € 95 per nacht inclusief ontbijt voor 2 personen (minimaal 3 nachten). Er is tevens een gastvrije table d'hôte. Bij de reservering krijgt u hierover aanvullende informatie.

MH, Maison les Hirondelles is gericht op volwassenen en jongeren vanaf 16 j.
Geopend sinds juni 2019, 75 jaar na de invasie.

Voor meer informatie kijkt u op
www.bb-sainte-mere-eglise.com

of mail naar
maisonleshirondelles@gmail.com

 

Regio
Normandië, Picardie of Noord

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 6

Zeer rustig gelegen midden in het kleine dorp Hemevez (184 inwoners), gelegen aan de rand van de rivier de Merderet. Op 15 minuten rijden van de zee. Alle gastenkamers hebben uitzicht op de tuin aan de voor- of achterzijde. Vanaf MH rijdt u in zeer korte tijd naar alle belangrijke bezienswaardigheden zoals Sainte Mere Eglise, Utah Beach, Omaha Beach, Carteret, Barfleur etc. Vanaf MH kunt u prachtiger wandelingen en fietstochten maken. Er is een fietsenstalling aanwezig.