Rondje Europa met Davis

6 Juli 2020 - sjoerd van heumen

€ 84.00

Een goed onderhouden 4 persoons buscamper van het merk Fiat Ducato Karmann Mobil Davis 595 bouwjaar 2009 met 2.3 multijet 120 pk motor. Over deze buscamper is goed nagedacht. De stoelen voorin zijn gemakkelijk om te draaien, je zit meteen aan je tafel.
Ook de keuken bij de hand en een mooi uitzicht door de ramen!
In de buscamper zit een vast bed, dus van je zitje zo je bed in!
Er zit veel opbergruimte in, zodat je gemakkelijk je spullen kwijt kunt. Er zit een vast toilet in, met douche en wasgelegenheid. Fijn voor de nacht! Ook alle ramen zijn te verduisteren + raamhorren.
De camperbus is voorzien van een koelkast, verwarming, verlichting op diverse plaatsen, kraan met spoelbak en kookplaat met twee pitten. Het elektrische gedeelte wordt gevoed door een boordaccu. Maar als je hem op de camping op de stroom aansluit, schakelt alles over op de netspanning, dan kun je ook gewoon de stopcontacten gebruiken, die zich binnen in de bus bevinden. Er zit een vaste watertank van 100 liter in. En een vuilwatertank die je kunt lozen boven een daarvoor bestemde put. De camper heeft een kachel en een warm water boiler. Aangesloten op een gasfles, plus een reserve gasfles. In de camperbus zit airco en cruisecontrol.
En natuurlijk zit er een fietsenrek op voor twee fietsen. Verder is hij voorzien van inventaris en stoelen en een tafel.
De buscamper is all risk verzekerd en heeft een pechhulpverzekering, inclusief vervangend vervoer voor heel Europa.
Mochten er aanvullende wensen zijn dan horen we het graag!
Welke plek staat nog op jouw lijstje? Onze camper brengt je overal naartoe!

www.flexcampers.nl

» Bezoek website

Conditie
Gebuikt

Brandstof
Diesel

Soort
Te huur

Bouwjaar
2009

Lengte
599 cm

Kilometerstand
100000 km

Aantal Personen
Maximaal: 4