Vakantie onder de zon op Camping Domaine Sainte Véziane Zuid-Frankrijk

26 Mei 2021 - Domaine Sainte Véziane

€ 39.00

Camping Domaine Sainte Véziane ligt op 8km van de Middellandse zee. Dankzij de ideale ligging van de camping, tussen de stranden en het achterland van de Languedoc, kunt u er gemakkelijk op uit om deze streek vol erfgoed en gastronomie te ontdekken. Wijngaarden, rivieren, steile bergen en schilderachtige dorpjes maken deze zonnige streek zo aantrekkelijk.

Het hele jaar geopend, verwelkomen wij u in een rustige en vriendelijke sfeer voor uw vakantie in Zuid-Frankrijk. Domaine Sainte Veziane biedt u verhuur van compleet ingerichte stacaravans en chalets dichtbij Cap d' Agde!
Neem een verfrissende duik in het waterpark en geniet van een ontspannen vakantie in deze zonnige streek. Jong en oud kunnen volop genieten van glijbanen, zwemrivier, bubbelbaden en waterspeeltoestellen.

Plezier gegarandeerd op Camping Domaine Sainte Véziane! Er is een miniclub voor de kids van 5 tot 12 jaar, een voetbalveld, volleybalveld, jeu de boules terrein, pingpongtafels, 2 speeltuinen, 1 mini gold en 1 buitenfitnessruimte.
Naast de dagelijkse activiteiten komen er een keer per week in juli en augustus allerlei groepen een voorstelling geven op het podium van de camping. Tijdens het avondvermaak zult u volop genieten van dans, zang en humor!

Voor typische Zuid-Franse gerechten kunt u terecht bij de bar/restaurant “Côté Véziane”. Geopend van april tot september, heet het team u de hele dag door welkom met een complete menukaart. Gelegen in de schaduw van de pijnbomen, kunt u ook genieten van verschillende thema-avonden: country, karaoke, mosselfeest, paella…

Op zoek naar een camping voor het hele gezin met vele mogelijkheden op en rondom de camping? Zoek dan niet verder! Het hele team kan niet wachten u te verwelkomen!

Tot snel op camping Domaine Sainte Véziane!

VANAF 39€/NACHT

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Speeltuin
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco
Huisdieren toegestaan
Supermarkt
Restaurant
Bar
Wasserette

Regio
Languedoc-Roussillon

Ligging
Landelijk

Soort camping
Reguliere camping

Omvang
51 - 200 plaatsen