Vakantie Zuid-Frankrijk Camping Mas des Lavandes

26 Mei 2021 - Camping Sunelia Mas des Lavandes

€ 54.00

Camping Mas des Lavandes, een prachtige 4 sterren familiecamping die het hele jaar geopend is, gelegen tussen de zandstranden, de Canal du Midi en de bergen van de Languedoc-Roussillon.

Op maar 1,5km van vindt u het grote zandstrand van Valras-Plage aan de Middellandse zee. De Mas des Lavandes biedt verhuur van comfortabele, compleet ingerichte stacaravans.

Neem een duik in ons waterpark (tot 30 september + herfstvakantie) van maar liefst 2300 m² dat vakantiepret biedt voor jong en oud! Verwarmd zwembad met; jacuzzi, glijbanen, stroomversnellingen, waterspellen in het peuterbad en 2 hydro massage ligbanken!

Vanaf de maand april tot eind september en tijdens de herfstvakantie kunt u volop genieten van: sportactiviteiten, shows, schuimparty’s, mini-club, … ons animatieteam zet alles op alles om u en uw kids een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

Ook beschikt de camping over 2 speeltuinen met glijbanen, schommels, touwnetten, klimmuur, draaimolen, hutten, trampoline, jeu de boules terrein, beach volley, ping pong tafels, multi sportterrein en een splinternieuwe padelbaan!

In het hart van de camping kunt u heerlijk ontspannen in ons wellnesscentrum waar we massages en schoonheidsbehandelingen bieden.

Het hele jaar geopend, verwelkomen wij u in een gezellige sfeer, voor een vakantie met het gezin of met vrienden aan de kust.

Op zoek naar een camping voor het hele gezin met vele mogelijkheden op en rondom de camping? Zoek dan niet verder! Het hele team kan niet wachten u te verwelkomen!

Tot snel op camping Mas des Lavandes!

VANAF 54€/NACHT.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Speeltuin
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco
Huisdieren toegestaan
Supermarkt
Restaurant
Bar
Wasserette

Regio
Languedoc-Roussillon

Ligging
Aan rivier of meer

Soort camping
Reguliere camping

Omvang
> 200 plaatsen