Gîte le petite parreseux, lekker luieren in de Auvergne!

3 Juni 2021 - Miranda Boekelder

€ 475.00

Wie wil er niet in alle rust met uitzicht op de glooiende heuvels zijn vakantie vieren. In deze gîte, een compleet verbouwde schuur van 150 jaar oud. geschikt voor 4 personen is dit mogelijk.

U komt binnen in de goed ingerichte keuken met aansluitend de badkamer met douche en toilet. In de gezellig ingerichte woonkamer staat een twee- en een driezitsbank, een eethoek, een televisie met een DVD speler. Via de trap komt u op een zeer ruime slaapkamer met nog authentieke details. Hier staat een tweepersoons boxspring, twee eenpersoonsbedden en een ledikantje voor een goede nachtrust.

Buiten een terras waar u heerlijk kunt ontbijten en koffiedrinken in de ochtendzon en genieten van het mooie uitzicht.

Er is volop gelegenheid om te wandelen of mountainbiken, de gîte ligt aan de rand van het bos van Pionsat. Maar u kunt zeker ook in alle rust een boek lezen of gewoon lekker luieren.

De huurprijs is € 475,- per week.

Al onze huurprijzen zijn inclusief opgemaakte bedden, twee sets handdoeken per persoon, keukendoeken en afwasbenodigdheden, een hoeveelheid stroom (Kwa) per dag, toeristenbelasting, hout voor de houtkachel in de koude periodes en de eindschoonmaak

Op onze website www.Gitesdebonsejour.nl vindt u meer informatie!

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Huisdieren toegestaan

Regio
Ardèche of Auvergne

Ligging
Landelijk

Type
Cottage

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 4

Midden in het groene hart van Frankrijk, in de prachtige heuvels en valleien van de Auvergne ligt ons vakantiehuis, gîte le petit parresieux. De Auvergne staat bekend om de Chaine des Puys, de ketting van vulkanen, sinds 2019 een Unesco werelderfgoed. U bent pas in de Auvergne geweest als u boven op onze trots, de Puy-de-Dome heeft gestaan! Deze vulkaan van 1465 meter hoogt torent boven alles uit en het uitzicht bovenop de top is fantastisch! Verder is er genoeg te doen voor jong en oud in onze regio, wat dacht u van kanoën op de Sioule, een ritje met de Velorail, paragliden vanaf de Puy, één van de prachtige steden (bijvoorbeeld Clermont-Ferrand met de prachtige kathedraal of Vichy met zijn thermaalbronnen) bezoeken, zwemmen in een vulkaankrater, naar Vulcania, shoppen in één van de vele Centre Commercials, naar de dierentuin of misschien wilt u juist lekker helemaal niets en genieten van een goed boek en een lekker drankje op het terras. Alles is mogelijk en wij zullen er alles aan doen om u een leuke vakantie te bezorgen!