Beachhouse in Sintra Portugal

3 Juni 2021 -
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 107

€ 65.00

Casa Kooka werd volledig gerenoveerd in de zomer van 2019 én smaakvol ingericht in een strandhuisstijl.

Het etage appartement (50m2) heeft een halletje met eettafel, woonkamer met complete keuken, balkon, WIFI, TV met chromecast en verwarming. In de tweepersoons slaapkamer staat een queen size boxspringbed (160×200) van uitstekende kwaliteit, verder zijn er twee één persoons slaapkamers met boxspringbedden. De bedden zijn bij aankomst uiteraard opgemaakt.

De complete keuken is uitgerust met een afwasmachine (inclusief afwas blokjes), 4-pits inductie kookplaat, hete lucht oven, ijskast, waterkoker, Nespresso-apparaat met koffie-cups, broodrooster, gevuld kruidenrek, pannen, keukengerei, bestek, servies en theedoeken. De badkamer heeft een Italiaanse inloopdouche, separate wc, wastafel meubel, spiegel, scheerspiegel en handdoek radiator. Er zijn heerlijke handdoeken, Rituals bodycream & showergel en een föhn aanwezig.

De entree van het appartement bevindt zich in de eigen tuin met een groot zonnig terras en privacy. Behalve de grote eettafel met stoelen en parasol zijn er ook relax zonnestoelen beschikbaar. In de tuin is een eigen parkeerplek en surfers douche en oplaadpunt voor elektrische auto. Daar bevindt zich ook de gemeenschappelijke garage met de wasmachine (inclusief wasmiddelen), droger, stoomstrijkijzer, brede strijkplank, extra ijskast en het opbergrek voor de surf boards.

Vlak aan het strand zijn behalve restaurants een groot buitenzwembad (open juli/augustus) en een speelgelegenheid voor kinderen. Daar is ook het beginpunt van het bijzondere oude tramlijntje met (open) wagons uit 1904 dat via Colares naar Sintra boemelt en tegenover de tramhalte is ook de bushalte voor een snellere verbinding naar Sintra. Vanaf het strand kan je door de natuur over de prachtige rotskust naar Praia Grande lopen. Casa Kooka is een heel goede uitvalbasis, niet alleen voor surfers maar ook voor gasten die de omgeving met zijn bijzondere natuur willen verkennen en een bezoek willen brengen aan Sintra. Vanaf Casa Kooka ligt Sintra op (20 autominuten) of Cascais (30 minuten) en Lissabon (45 minuten). De gehele kust is adembenemend mooi met prachtige rotsformaties en grote en kleine strandjes met verborgen plekjes.

Neem een kijkje op onze website https://www.casakooka.com/ voor de beschikbaarheid en prijzen hoog en laagseizoen.
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 180

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi

Regio
Lissabon en Midden-Portugal

Ligging
Aan zee

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4

Midden in de natuur Sintra staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en ligt op een berg en is zeker een bezoek waard met zijn oude hobbelige straatjes, indrukwekkende gebouwen en tuinen met prachtige begroeide oude muren en het Palacio de Penha op de top van de berg. De gehele streek is een beschermd natuurgebied met indrukwekkende rotsformaties en prachtige doorkijkjes naar de oceaan. Vanuit Casa Kooka kunt u natuurwandelingen maken of een autorit door dit uitgestrekte natuurpark naar Sintra en Cascais. Rechtstreeks bereikt u Sintra binnen 20 autominuten. U kunt ook lopen van Casa Kooka naar de tramhalte van het pittoreske (open) trammetje uit 1904 dat via Colares naar Sintra rijdt of neem tegenover de tramhalte de bus die u sneller naar Sintra brengt.