Groepsaccommodatie Robersum

26 Mei 2021 - Bob en Lisa Nicolai

€ 0.00

Op zoek naar een groepsaccommodatie in Groningen? Robersum is een ideale groepsaccommodatie voor grote familiegroepen (familieweekend) en vriendengroepen. Het is een rustige, intieme en gezellige groepsaccommodatie aan de rand van Nationaal Park Lauwersmeer, tussen de dorpen Vierhuizen en Zoutkamp. Het royale huis is geschikt voor maximaal 34 personen. Er zijn 10 slaapkamers, waarvan 6 tweepersoons kamers. De omvangrijke locatie maakt het ook perfect voor schoolgroepen. De accommodatie wordt altijd uitsluitend verhuurd aan één groep.

Erop uit in Groningen en Friesland!
Het Nationaal Park Lauwersmeer biedt veel mogelijkheden om te genieten van de natuur. Verder is de omgeving zeer geschikt voor verschillende watersporten. Liever fietsen of wandelen? Dat kan ook! Kortom er is veel te beleven in de omgeving. Ontdek Groningen nu vanuit een gezellige groepsaccommodatie!

Voorzieningen groepsaccommodatie:
Robersum kent een kindervriendelijk buitenterrein, met onder andere een speelveld en kinderspeelplek. De groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien.

Onze voorzieningen:
Compleet ingerichte woonkamer
Ruime keuken en eetzaal
Tafelvoetbal, sjoelbak etc.
Houtkachel
Wi-Fi, 50 inch Smart TV, Home cinema set met blu-ray speler
Mogelijkheid voor een kampvuur (grote vuurbak)
Voldoende en aangepast sanitair
10 slaapkamers
2 babybedjes en 2 kinderstoelen?
Barbecue (houtskool)
AED aanwezig buiten bij de receptie
Op aanvraag is catering ook mogelijk, het diner wordt dan verzorgd door restaurant De Oude Sluis uit Zoutkamp. Ook ontbijt behoort tot de mogelijkheden, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Afval wordt gescheiden ingezameld; er zijn aparte containers voor glas, papier, GFT en restafval. De groepsaccommodatie beschikt over voldoende parkeerruimte.

Groepsaccommodatie met gehandicapten voorzieningen:
Er zijn beperking vriendelijke aanpassingen de groepsaccommodatie aangebracht. Er zijn 2 aangepaste douche-/toiletruimtes (verhoogd). De begane grond is geheel drempelloos. Alle doorgangen zijn minimaal 90 cm breed. Dit maakt de accommodatie voor mensen met een beperking bijzonder vriendelijk.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Open haard
Huisdieren toegestaan

Regio
Groningen

Ligging
Landelijk

Aantal personen
Maximaal: 34