Moderne studio met prachtig zicht op de duinen

26 Mei 2021 - Agence Rembrandt

€ 235.00

Deze moderne studio bestaat uit een prachtige woonkamer met een warme parketvloer, moderne meubels en kunstobjecten. Van op het terras, dat gelegen is aan de zonnekant, kan men genieten van het panoramisch zicht op het duinenreservaat. De open keuken is volledig uitgerust met vaatwasmachine, combi-oven, koelkast met diepvriesvak en senseo. De badkamer heeft een ruime inloopdouche. Bij de studio hoort een parkeerplaats in de ondergrondse garage. De residentie beschikt over een openluchtzwembad en petanquebaan.
De huurprijs is afhankelijk van de periode waarin gehuurd wordt en ligt tussen 235€ per week (winterweek) en 500€ per week (hoogseizoen). De prijs en beschikbaarheid kunnen bekomen worden op aanvraag: info@agencerembrandt.be. Meer informatie vindt u tevens terug op www.agencerembrandt.be.
- Huisdieren niet toegestaan.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Vaatwasser
Televisie
Zwembad

Regio
Antwerpen of Vlaanderen

Ligging
Aan zee

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 2

Deze studio ligt in het meest westelijke puntje van de Belgische kust. De studio ligt vlakbij de strand en de zee en kijkt uit op het natuurreservaat. Verken de Belgische kust tijdens uitstappen naar Nieuwpoort en Oostende of bezoek het prachtige Brugge!