Vakantiewoning van eigenaar op Roompot Schaijk met korting

19 Mei 2020 - Maarten Bak

€ 197.00

Welkom op de site van onze vakantiewoning, woning nummer 25 op vakantiepark Schaijk. Via deze site kunt u met korting onze woning huren op vakantiepark Roompot Schaijk. https://vakantiewoning25.jouwweb.nl/ Heerlijk een weekendje weg!

Na goed rond gekeken te hebben is besloten om een vakantiewoning te kopen op vakantiepark Schaijk. Wat meteen opviel was de prettige sfeer op het park. Het is een klein, overzichtelijk en rustig park. Het ligt prachtig in het Brabantse landschap omringd door hoge bomen. Ideaal om met de kids een week(end) er even uit te zijn en bij te komen van de drukke werkweek. De woningen (lodges) passen mooi in de natuur en zijn net opgeleverd, van alle gemakken voorzien, en met een snelle WIFI verbinding waar vooral de kids blij mee zijn....Wij vinden de vloerverwarming erg fijn!!

Nummer 25 ligt in het midden van het park, dichtbij het gezellige centrumgebouw waar de medewerkers zeer vriendelijk en behulpzaam zijn. We hebben bewust voor nummer 25 gekozen vanwege de grote kavel, ruim 420m2, bijna dubbel zo groot als de andere kavels, waardoor je net wat meer privacy en een ruimer uitzicht hebt en de kinderen goed in de gaten kunt houden. We zullen dan ook regelmatig hier verblijven om het omringende gebied te verkennen. Lekker op de fiets of wandelen naar bijvoorbeeld natuurgebied De Maashorst. Of breng een bezoek aan de altijd gezellige zaterdagmarkt in Schaijk of de steden Den Bosch of Nijmegen.

Als we geen gebruik maken van de woning dan verhuren we deze via Roompot. Het feit dat Roompot zorgt voor de reserveringen en verdere afhandeling heeft zeker meegespeeld bij de uiteindelijke keuze voor dit vakantiepark. Ook de aanwezigheid van een leuk animatieteam en een goed restaurant heeft zeker geholpen. U kunt bij de contactpagina direct naar onze eigenaarpagina van Roompot gaan om een reservering te maken. Dit scheelt u in ieder geval al 35 euro aan voorkeurskosten, mocht u via de site van Roompot anders speciaal woning nummer 25 willen boeken. Een lekkere en makkelijke korting zonder gedoe met kortingscodes. Mooi meegenomen toch?

U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen om te bekijken wat de mogelijkheden zijn of om meer informatie te verkrijgen. We hopen dat u er voor kiest om onze woning te boeken.

 

Voor wie
Kinderen
Koppels
Mannen
Vrouwen
Families

Ligging
Nabij natuurgebied

Type
Bungalow

Aantal Personen
Maximaal: 4

De omgeving van Vakantiepark Schaijk biedt voor elk wat wils. De afwisselende omgeving met een scala aan kleine, pittoreske, idyllische dorpjes zoals Grave, Schaijk, Ravenstein en Zeeland zal u zeker bekoren. Schaijk biedt goede horeca om lekker te lunchen of dineren, evenals een kleinschalig winkelaanbod. Natuurgebied De Maashorst ‘het oer-gebied van Brabant’ is onze grootste attractie. De wat grotere plaats Uden staat bekend om haar gezellige (winkel)centrum. Al deze leuke plaatsen zijn op de fiets bereikbaar en onderweg kunt u natuurlijk even afstappen voor een wandeling door De Maashorst, bijvoorbeeld op het “Docus de Das-pad”. Bent u op zoek naar een wat grotere stad en naar nóg meer vertier, dan bent u met 15 minuten rijden in ’s-Hertogenbosch. Daarnaast kunt heerlijk wandelen of fietsen in Natuurgebied De Maashorst. Dit natuur gebed ligt verspreid over de gemeenten Bernheze, Landerd, Oss en Uden. De 3.500 hectare pure natuurpracht vragen erom om ontdekt te worden. Het is het verrassende groene hart van Brabant. Struin samen met één van onze excursieleiders door het oer-gebied. Zij trakteert u op de wilde natuur met aardbreuken, stuifduinen, bossen en heide. Baan u een weg langs bomen, beken en beesten. Spot de Wisent, Tauros en de Exmoorpony, de oorspronkelijke bewoners van het gebied. Ontdek de historische opgravingen, de oerschatten van de Maashorst en leer over de wijst, de natte natuurparels van het landschap.