Mooie familiecamping aan fijne rivier in Zuid Frankrijk

14 Juli 2020 - Sikkes

€ 16.00

Bent u op zoek naar een leuke camping die prachtig gelegen is aan een heerlijke rivier vlakbij een mooi dorpje?
Dan is onze Camping Beau Rivage in Cardet misschien wel wat voor u!
De camping ligt aan de rivier de Gardon alwaar je veilig in kunt badderen, op je luchtbedje drijven, zwemmen, en dammetjes bouwen, en waarin volop gevist kan worden en ja, je kunt er zelfs goud in vinden!
Ons zwembad zorgt voor de nodige afkoeling, de Jacuzzi voor heerlijke ontspanning, en we hebben een mooie speeltuin. Vanuit het restaurant komen overheerlijke gerechten het terras op en ….. onze pizza’s! …. daar komt men uit de hele omtrek op af!
We hebben ruime schaduwrijke plaatsen, ook vele plekken direct aan de rivier gelegen, Onze animatieteam organiseert leuke dingen als sport en spel, muziek, theater, avondspelen en minidisco en eens in de week hebben we een bandavondje.
We liggen in een omgeving die veel te bieden heeft, waar je kan kanoën, fietsen, wandelen, klimmen, grotten en kastelen bezoeken, karten, canoyingen, paardrijden en nog veel meer, waar vele leuke dorpjes zoals Anduze, Vezenobres en Sauve zijn en prachtige steden als Nimes, Avignon en Montpellier. Een bezoek brengen aan de Pont du Gard, Cirque de Navacelle , de Cévennen, de Camarque, en de Middellandse zee … kortom u hoeft zich niet te vervelen!
Wij zouden het heel fijn vinden om u binnenkort, of wat later, met onze hele familie, een warm welkom te mogen heten!
Kijkt u ook eens op onze site: https://camping-beau-rivage.net