Kom tot rust op een unieke locatie!

3 Juni 2020 - Finca Serrato

€ 265.00

Finca Serrato is gelegen naast natuurpark Montés de Malaga. Middenin de prachtige natuur van Andalusië kan je zalig genieten van totale rust en vrijheid.
Alsook is Finca Serrato de perfecte uitvalbasis naar omliggende steden als Malaga, Nerja, Antequera,...
De fervente wandelaar of fietser kan zeker en vast ook terecht bij ons!
Inhoud van de aanbieding:
- 4 overnachtingen voor 2 personen
- Ontbijt inbegrepen
Finca Serrato heeft comfortabele kamers met ontbijt en heeft daarnaast ook twee appartementen. Serrato is gelegen in het hartje van de Montes de Málaga, 4 kilometer van de oude weg tussen Málaga en Colmenar, aan de rand van een natuurpark en met uitzicht op de uitlopers van de Siërra Nevada.

Lagar de Serrato typeert zich door de rust en de ongedwongen sfeer onder het motto ’doe alsof je thuis bent‘. Een verblijf voor een paar dagen of langer is voor mensen die niet op het gebaande pad willen blijven een bijzondere ervaring. De natuur, de vergezichten en de rust, en dat allemaal midden in één van de mooiste streken van Andalusië.

Serrato is een goede uitvalsbasis voor omliggende steden als Málaga, Granada, Cordoba, Ronda en Nerja, maar ook voor een dagje kust want op de doorgaande weg is de Middellandse Zee met de beroemde stranden al te zien.

Op het landgoed Finca Serrato staat een originele andalusische Cortijo-Lagar (boerderij- perserij) van meer dan 200 jaar oud. In de loop der tijd zijn er diverse delen aangebouwd en heeft daardoor de typische aanblik van een miniatuurdorpje. De oorspronkelijke details, sfeer en inrichting zijn zoveel mogelijk behouden, maar wel met aandacht voor hygiënisch sanitair en comfortabele bedden.

De Lagar wordt omgeven door vijf hectare eigen grond met olijf-, amandel- en vijgenbomen. Daarnaast is het overgrote deel wild begroeid met cactussen, kurkeiken, wilde bloemen en kruiden. Serrato is geheel zelfvoorzienend qua energie en water door middel van zonnepanelen en een eigen waterbron.

Voor een actieve vakantie is er de mogelijkheid om een compleet verzorgd wandel-, fiets-, of motorarrangement te boeken.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Huisdieren toegestaan

Regio
Costa del Sol

Ligging
In de bergen

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 3