Ons chalet in Toscane huren? Mail=gelijk een reactie!

26 Mei 2021 - Juliette Tentvakanties

€ 30.00

Heerlijke chalet in fantastische omgeving!

Ciao! Wij zijn Mike en Annelies en verhuren ons chalet in Toscane, direct aan de kust!

Camping Paradiso is een mooie camping om uw vakantie door te brengen. De camping heeft zo’n 400 plaatsen en ligt op ca. 900 m. afstand van het (zand)strand en op ca. 2 km afstand van Viaréggio. Er wordt bij de receptie Engels, Duits én Nederlands gesproken. De camping beschikt over een zwembad, speeltuin, voetbalveldje, restaurant, supermarkt, bar en een winkel. Tegen betaling kunt u gebruik maken van wasmachines en wasdrogers.
Zon, zee en strand
De camping beschikt over een busje om de gasten (gratis) naar het strand te brengen. Op de camping kunt u fietsen huren en in het hoogseizoen is er kinderanimatie. De informatie is bij de receptie te verkrijgen.

La Dolce Vita
Betekent het goede leven! Dus lekker eten, mooie dingen om je heen, omringd worden door goede mensen en lekker in je vel zitten! Juliette kan hier heel blij en vrolijk van worden! In het prachtige Toscane kunt u genieten van dit fantastische vakantiegevoel!

Voorzieningen op camping
Bakker, Bar, Bus naar strand, Campingwinkel, Fietsverhuur, Receptie, Restaurant, Speeltuin, Wasmachines, Zwembad, Afhaalmaaltijden, Kleuterbad, Voetbalveldje, Winkel met badmutsen, keukenmateriaal, bbq’s, briefkaarten.


Van alle gemakken voorzien:
De chalet is van alle gemakken voorzien: Een keuken, zithoek, 2 slaapkamers (5 bedden) en een prachtige veranda waar u tot in de late uurtjes met een glas Italiaanse wijn kunt genieten!
De camping is autovrij, u kunt wel meerdere keren per dag op de camping met uw auto, maar daarna zet u de auto op de afgesloten parkeerplaats. Een veilig idee voor spelende kinderen!
Kilometers strand vlakbij de camping (20 min. wandeling door een prachtig bos, 7 min. fietsen of 5 min. met de auto), deels bewaakt en deels vrij toegankelijk. Dichtbij heuvels en bergen met schilderachtige stadjes. Met prachtige vergezichten. De middeleeuwse schilderijen, beelden en gebouwen: Ga kijken in Lucca, Sienna, Florence, San Gimignano of Pisa!
Extra informatie
Informatiemap, Koffiezetapparaat, Koelkast, Gasstel, Pannen, Bestek, Aansteker. In de mobile home ligt een uitgebreide inventarislijst.
Airco is in alle mobile homes aanwezig. Bestellen via huurcontract (bieden wij gratis aan). Bediening afhalen op receptie. Borgsom.
Check-in time vanaf 16.00u
Check-out time voor 10.00u
Je betaalt op de camping:
Toeristenbelasting: tussen € 0,50 en 0,80 p.p.p.n. vanaf 18 jaar met een max van 7 dagen.
Ev. gehuurd beddengoed en handdoek-pakketten.
Schoonmaakkosten betaal je bij aankomst op de camping (€ 45,00).
Borg voor de airco-afstandsbediening en sleutels (€ 100,00)op camping te voldoen.
Bij het zwembad betaal je (per dag) voor ligstoelen. De exacte prijzen tref je aan bij het zwembad en de prikborden op de camping.

Stuur ons gerust een vrijblijvend berichtje! Wij reageren gelijk!

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi
Airco
Huisdieren toegestaan

Regio
Toscane

Ligging
Aan zee

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 5