B&B in Calpe, Costa Blanca, Spanje.

26 Mei 2021 - Casa Gran Vida

€ 65.00

Casa Gran Vida heeft 1 kamer met Bed & Breakfast en heeft uitzicht op zee, de bergen en uitzicht op het zwembad.

We hebben ook een ruim appartement voor korte of lange termijnhuur met aparte ingang en terras met uitzicht op de bergen, natuur en het zwembad. Het is ook een ideale plaats om te overwinteren.

Het zwembad is 8 x 4 meter voorzien van ligstoelen en een buitendouche . Er is ook een aparte buiten badkamer met douche, wasbak en toilet aanwezig.

De villa staat in een rustige heuvelige omgeving, 600 m van het kleine zandstrand en 2 km van de grotere zandstranden met boulevard, de haven met lounge bar & restaurant.

75 km van de luchthaven Alicante
5 km van de golfterreinen
1 km van de winkels
Calpe is een gemeente in de Spaanse provincie Alicante in de regio Valencia met een oppervlakte van 24 km². De plaats Calpe, door Spanjaarden meestal Calp genoemd, is van oorsprong een klein vissersdorp waar echter weinig meer van over is. Wie Calpe ziet liggen als je er vanuit Moraira op af rijdt ziet naast de kenmerkende rots Penyal d’Ifa, een gezellige badplaats waar de authentieke sfeer van een Spaans vissersdorp in te herkennen is. Het is een bruisende kuststad in het noorden van de Costa Blanca tussen Moraira en Altea. De plek kent een rijke geschiedenis die gekleurd werd door de Iberiërs, de Romeinen en de Moren. Vandaag de dag is Calpe echter een hotspot voor toeristen van over de hele wereld.

Calpe is gevestigd in de Valenciaanse gemeenschap, Provincie Alicante, Costa Blanca. en telt ruim 27.000 inwoners.

Calpe wordt gekenmerkt door de 332 meter hoge rots El peñon de Ifach, die uitsteekt in zee en van kilometers ver te zien is

De Costa Blanca is te vinden in het zuidoosten van Spanje, mooie en rustige stranden met fijn zand en een zacht en zonnig mediterraans klimaat.
Prijzen van ons B&B
Al onze prijzen zijn inclusief kamer, badkamer, ontbijt, gebruik van privé zwembad, bed-linnen en bad-linnen, verbruik van gas, elektriciteit, water en wifi.

Op basis van 1 nacht.

November, december, januari en februari.
1 persoon / kamer 65€
2 personen / per kamer 75€
kind onder 12 jaar 45€
kind onder 3 jaar gratis
September, oktober, maart, april , mei en juni.
1 persoon / per kamer 90€
2 personen / per kamer 100€
kind onder 12 jaar 70€
kind onder 3 jaar gratis
Juli en augustus.
1 persoon / per kamer 115€
2 personen / per kamer 125€
kind onder 12 jaar 95€
kind onder 3 jaar gratis
Borg 100€

Er is mogelijkheid voor

12.oo€/pp lunch koffie/thee
17.5o€/pp diner (3 gangen)
Ter plaatse bespreekbaar.

Wij bieden u ook graag een transfer aan van en naar de luchthaven

Alicante voor 70€, max. 4 pers.(enkele rit).

Valencia voor 110€, max. 4 pers. (enkele rit)

Er is tevens een auto beschikbaar tijdens Uw verblijf.
Voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen, gelieve contact op te nemen via Mail : casagranvidacalpe@outlook.com
Tel : +31 (6) 16723228
Of bezoek de website https://www.casagranvida.com

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Airco

Regio
Costa Blanca

Ligging
Aan zee

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4

De villa staat in een rustige heuvelige omgeving, 400 m van het kleine zandstrand en 2 km van de grotere zandstranden met boulevard, de haven met lounge bar & restaurant. 75 km van de luchthaven Alicante 5 km van de golfterreinen 1 km van het centrum met mooie winkels Calpe is een gemeente in de Spaanse provincie Alicante in de regio Valencia met een oppervlakte van 24 km². De plaats Calpe, door Spanjaarden meestal Calp genoemd, is van oorsprong een klein vissersdorp waar echter weinig meer van over is. Wie Calpe ziet liggen als je er vanuit Moraira op af rijdt ziet naast de kenmerkende rots Penyal d’Ifa, een gezellige badplaats waar de authentieke sfeer van een Spaans vissersdorp in te herkennen is. Het is een bruisende kuststad in het noorden van de Costa Blanca tussen Moraira en Altea. De plek kent een rijke geschiedenis die gekleurd werd door de Iberiërs, de Romeinen en de Moren. Vandaag de dag is Calpe echter een hotspot voor toeristen van over de hele wereld. Calpe is gevestigd in de Valenciaanse gemeenschap, Provincie Alicante, Costa Blanca. en telt ruim 27.000 inwoners. Calpe wordt gekenmerkt door de 332 meter hoge rots El peñon de Ifach, die uitsteekt in zee en van kilometers ver te zien is De Costa Blanca is te vinden in het zuidoosten van Spanje, mooie en rustige stranden met fijn zand en een zacht en zonnig mediterraans klimaat.