Camperplaats met Hottub

9 Juli 2021 - Camperplaats

Direct te boeken!

Kom heerlijk genieten en uitrusten op Camperplaats Vechtdal. De camperplaats heeft 12 ruime plaatsen van 80 m² waarvan vier plekken een eigen hottub hebben. De camperplaats onderscheid zich namelijk door de wellness mogelijkheden die er zijn.
Facaliteiten:

verwarmd toilet- en douchegebouw
eigen hottub (optioneel)
blotevoetenpadmassage ruimteprivé saunabroodjes service (bakker 800 meter)
afstand dorp 800 meterfaciliteiten voor lozen vuilwater, chemisch toilet en vullen watertankgoed bereikbare plaatsen gelegen aan een paralelweg, 7 km vanaf de A28gratis WIFI fiets en wandelroutes vanaf de camperplaats (gratis)

 

Vechtdal Overijssel wordt bemind door zijn mooie dorpen en historische stadjes zoals Ommen, Hardenberg, Dalfsen, Staphorst en Giethoorn. Het natuurgebied Reestdal is bekend door zijn vele verborgen schatten en is goed geschikt voor mooie wandelingen. De Vecht is de trots van het Vechtdal en baant zich al kronkelend een weg door het schitterende landschap en passeert pittoreske dorpjes, landgoederen, bossen en heide. Een landschap waar je volop ruimte en rust vindt. Naast natuur zijn er ook genoeg stedelijke dingen te doen in Overijssel. Bekijk de oude Hanze stad Zwolle, museum de Fundatie, geniet van het varen door de oude grachten. Bezoek de mooiste boekwinkel van Nederland Waanders in de Broeren. Ga naar een van de landgoederen voor een fijne wandeling. Doe mee aan een workshop Staphorster Stip Werk, proef de ambachtelijke wijn op de Restlandhoeve, maak een fietstocht naar het idyllische Giethoorn. Of ga culinair genieten op hoogte (55 meter) in de Koperen Hoogte en laat u verrassen door de kok met dagverse producten. Ontdek wat Overijssel u te bieden heeft.