Mont Royal 6 CT Luxe

14 Oktober 2019 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Deze zespersoons vrijstaande gelijkvloerse bungalow is geschikt voor mensen met een ichamelijke beperking. De vakantiewoning heeft prachtig uitzicht over het heuvellandschap. Er is één slaapkamer met twee hoog-/laagbedden en twee slaapkamers met twee eenpersoons boxsprings. Ook is er een aangepaste badkamer met vlakke douche, douchestoel, lange spiegel, draaicirkel minimaal 150 cm, onderijdbare wastafel en toilet met beugels. Ook is er een tweede badkamer en suite met douche en wastafel. Ook is er een apart toilet. Er is Softtopper in twee van de slaapkamers. De bedden voorzien van dekbedden en hoofdkussens.
De bungalow is rookvrij maar twee huisdieren zijn wel toegestaan. Ook is er vloerverwarming en een inpandige stalling met oplaadpunt voor een scootmobiel. Er is een verhard toegangspad naar de accommodatie, een verharde parkeerplaats voor maximaal 2 auto 's. 
De open keuken is voorzien van een standaard keukeninventaris met daarnaast een combimagnetron, afwasmachine, koelkast met vriesvak, een Senseo koffieapparaat en een gewoon koffiezetapparaat en een keramische kookplaat. De gezellige woonkamer beschikt over een houtkachel, een LED flatscreen-tv en een onderrijdbare (min. 70 cm. hoog) eettafel. Wil je lekker buiten zitten? Er is een terras met verstelbaar meubilair en een tuintafel met parasol. 
 

 

Geniet van het vriendelijk glooiende groene landschap en het uizicht op de rivier De moezel, en de vele leuke plaatsjes aan de rivier. In de regio Moezel ontkom je natuurlijk niet aan de vele wijngaarden en de heerlijke wijnen die daaruit ontstaan. Ontdek het landschap al wandelend of op de fiets of ga mee met de boot over de Moezel. In de omgeving is veel te zien en te doen. Bezoek diverse musea, de oudste stad Trier of de wilde dieren in het Eifelpark. KrövHet wijndorp Köv spreidt zich over een grote wijngaardhelling uit. De wijnmakers met hun gezellige cafe's en proeflokalen nodigen u uit voor een heerlijke wijnproeverij. Traben-TrarbachBezoek de stad vol flair en charme. Wijngaarden, een ondergrondse wereld en de Moezel, die de twee stadsdelen van elkaar scheidt. Bernkastel-KuesBernkastel-Kues hoort bij de mooiste steden van Rijnland-Palts en is een geliefde vakantiebestemming voor wijnliefhebbers en 'Moselfahrer'. De 2.000 jaar oude wijncultuur heeft het landschap, de mensen en het stadsbeeld gevormd.  CochemEen gezellige oud stad waar meer dan 100 m boven de rivier de Moezel het in gotische stijl gebouwde kasteel staat.   MörsdorfBezoek één van de grootste hangbruggen van Duitsland. 360 m lang en 100 m boven de grond - wie durft over te steken? Â