Fietsen, wandelen en genieten op de flanken van de Mont Ventoux!

24 Juni 2021 - Joop Blom

€ 375.00

Hier woont de zon!
In VillaFleury kunt u een APPARTEMENT ofSTUDIO huren vanaf €375,=.
VillaFleury biedt een panoramisch uitzicht op de Mont Ventoux en het middeleeuwse dorp Montbrun-les-Bains. Montbrun-les-Bains is gekozen tot één van de mooiste dorpen tussen Avignon en Sisteron, in het hart van de regio waar de natuur op elk moment volop bloeit. Gelegen aan de voet van de “Mont Ventoux” telt Montbrun-les-Bains gemiddeld 240 zonnige dagen per jaar.
De Mont Ventoux, Lure, Luberon en Baronnies verbergen hun magische en schilderachtige plekjes zoals La Fontaine de Vaucluse, Gordes, Rousillon met zijn okerkleuren en Pays d’Apt met zijn hoog op de heuvels geplaatste dorpen, het park De Luberon en de ravijnen van de Drôme. Een gebied waar u niet op uitgekeken raakt!
Montbrun-les-Bains is bekend als badkuuroord, waarvan het geneeskrachtige water uitermate geschikt is voor de behandeling van huid en luchtwegen. Thermaal kuren kan in het naast het “Château des Gipières” gelegen “Thermes de Montbrun-les-Bains”. U kunt aandoeningen als psoriasis en reuma behandelen door onder meer zwavelbaden te nemen.
Montbrun-les-Bains bestaat uit een middeleeuws deel met pittoreske straatjes, resten van een feodale burcht een Romaans kerkje, de klokkentoren die deel uitmaakte van de vestingmuren en een lager gelegen modern deel met restaurants, medische voorzieningen, zwembad, tennisbanen, postkantoor, bakker en een supermarkt op ca 800 meter van VillaFleury.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi

Regio
Provence en Côte d'Azur

Ligging
In de bergen

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 2x2

De inspirerende omgeving van Montbrun-les-Bains Op korte afstand van Montbrun-les-Bains vindt u interessante steden zoals Vaison la Romaine, Nyons, Buis-les-Baronnies. Valreas, Carpentras, Cavaillon, Apt, Manosque en Sisteron. Veelzijdige locaties die met elkaar rivaliseren op grond van hun originaliteit. De oude stadsharten en hun wekelijkse markten zijn alom geroemd. Iets verder liggen de steden als Orange, Montelimar, Avignon, Nimes, Aix-en-Provence en Marseille, rijk aan historie, architectuur en bezienswaardigheden. Aantrekkelijke wijnen Wijnliefhebbers zullen een bijzondere selectie wijnen aantreffen zoals: Châteauneuf-du-Pape, Beaume de Venise, Gigondas en Rasteau. Gerenommeerde namen die bij fijnproevers geen nadere introductie behoeven. Vele Domaines hebben de deuren geopend. Wellicht een leuke tip voor een bijzonder dagje uit. Indrukwekkende bergen De Mont Ventoux, Lure, Luberon en Baronnies verbergen hun magische en schilderachtige plekjes zoals La Fontaine de Vaucluse, Gordes, Rousillon met zijn okerkleuren en Pays d'Apt met zijn hoog op de heuvels geplaatste dorpen, het park De Luberon en de ravijnen van de Drôme.