Spaanse Villa

21 Juni 2021 - Oscar

€ 100.00

Costa Blanca - Calpe- Casa Esperanza-
5 minuten wandelafstand naar het strand!!!!
Last minute deal 2019 + vroegboekkorting 2020!!!
Gelegen in de mooiste streek van de Costa Blanca, aan de azuurblauwe Middellandse Zee… in Calpe.
Rustig, privacy, eigen zwembad, prachtig zeezicht bepalen hier UW vakantie!!
De ideale vakantievilla voor 6 personen (3 kamers) met mogelijkheid tot extra 2 kamers.
Uiterst interessante rustige ligging aan zee, strand, vlakbij mooie culturele steden, prachtige natuur die zich leent tot magnifieke wandelingen.
Vanuit het solarium en de slaapkamer heb je een mooi zeezicht. De Middellandse Zee is op 5 minuten wandelafstand gemakkelijk te bereiken. Alle comfort is aanwezig: alle kamers zijn voorzien van airco, tv-Vlaanderen, WIFI, elektrotoestellen in de keuken, een groot privé zwembad, …
In de buurt zijn winkels (Consum & Mercadona), restaurants, petanquebanen, fietsroutes, wandelpaden, enz aanwezig.

Beschikbaar: vanaf 15/09/2019 t.e.m. 25/10/2019: € 485/week

Voor andere periodes gelieve contact op te nemen

 

Regio
Costa Blanca

Type
Villa

Soort reis
Vliegreis

Ligging
Aan zee

Aantal Personen
Maximaal: 10

Heb je de mogelijkheid om te genieten van de rust, mooie omgeving en meest gezonde en milde klimaat van Spanje (omgeving Calpe)? Verblijf in deze ruime villa met prachtig zeezicht: Hier begint uw droomvakantie……………… kom binnen en geniet! Gelegen in de mooiste en meest gezonde streek van Costa Brava. Rustig, privacy, eigen zwembad, prachtig zeezicht bepalen hier UW vakantie!! Ideale vakantievilla voor 2 à 3 families tot maximum 10 (12) personen. Uiterst interessante rustige ligging aan zee, strand, vlakbij mooie culturele steden, prachtige natuur die zich leent tot magnifieke wandelingen. Vanuit de solarium en slaapkamer heb je een mooi zeezicht. Zee gemakkelijk te bereiken op 5 minuten wandelafstand. Alle comfort aanwezig: alle kamers voorzien van airco, elektrotoestellen in de keuken, grote privé zwembad, … In de buurt van zijn winkels (Consum & Mercadona), restaurants, Petanquebanen, enz aanwezig. Villa is verdeeld in 3 niveaus: onderste niveau bestaat uit 2 ruime slaapkamers met elk hun eigen toilet en douche en lavabo. Daarboven gelegen niveau (gelijkvloers): ruime living, keuken, 2 ruime slaapkamers met elk hun eigen badkamer, toilet en lavabo, wasruimte (wasmachine, strijkijzer en strijkplank), solarium, ruim terras, groot privé zwembad (35m2), buitendouche en carport. -Keuken is voorzien van de volgende apparaten: vaatwasmachine, microgolf, senseo, koffiezet en elektrisch kook vuur. Op het 3de niveau is er een masterbedroom met een badkamer, lavabo en toilet. Vanuit de slaapkamer heb je een toegang tot het dakterras waar je een gigantische uitzicht hebt op de zee.