Heerlijk Luxe huis in Moraira 4per/ NLTV/ Airco/ Pr.zwembad

11 Juni 2021 - Gino

€ 690.00

In september of oktober heerlijk naar Moraira, Spanje? Bent u toe aan een heerlijke vakantie in Moraira aan de Costa Blanca? Wij heten u graag welkom in villa Siesta Sabatera in Moraira! In dit huis zult u zich hellemaal thuis voelen! Wij hebben er alles aan gedaan zodat u een heerlijke ontspannen vakantie heeft. U kunt genieten van de heerlijke veranda met BBQ en hangmat, tevens sluit de keuken aan de veranda. Vanuit de Veranda loopt u ook zo naar het zwembad! Binnen is het huis voorzien van alle gemakken. Een heerlijke bank met 2 fauteuils met NLTV. De slaapkamers zijn voorzien van luxe matrassen voor een goede nachtrust met Airco. Er zijn 2 badkamers en 2 toiletten. Buiten kunt u heerlijk genieten aan het zwembad met parasols en kunt u genieten van een heerlijke tuin! Wij hebben het gehele jaar door de zon in de tuin. In de zomer hebben we een lekker briesje van de zee en in de winter liggen we heerlijk beschut met de gehele dag zon!
Het plaatsje Moraira biedt heerlijke restaurants, maar ook in de nabije omgeving van Moraira zijn voldoende restaurants te vinden.

Er is veel te doen in de omgeving van de villa. Wat dacht u van mooie wandelingen door de prachtige natuurgebieden? Of een fietstocht door de omgeving? En natuurlijk heerlijk ontspannen bij een van de mooie strandjes in de omgeving. De mogelijkheden zijn eindeloos. Als u wilt kunnen wij u hierover verder informeren.
Periode beschikbaar;

28 sep t/m 5 okt € 690,00
12 okt t/m 19 okt € 790,00
19 okt t/m 26 okt € 790.00
26 okt t/m 2 nov € 790,00
Eindschoonmaak € 90,-
Linnen incl. strandlaken € 18,50 p.p.

Wilt u boeken kunt u ons een bericht sturen of via de website. www.villa-siesta.nl -> Sabatera

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco
Open haard

Ligging
Aan zee

Type
Villa

Soort
Te huur

Regio
Costa Blanca

Aantal personen
Maximaal: 4