Prachtig verbouwde boerenschuur met fantastisch uitzicht!

3 Juni 2021 - Boekelder Miranda

€ 575.00

Bent u op zoek naar een vakantie in het groene hart van Frankrijk, op 500 meter van Chateau de Chouvigny en de rivier de Sioule? Wilt u genieten van de rust, ruimte en het prachtige uitzicht over de Auvergne? Dan is vakantiehuis les Guillins misschien wel iets voor u! Deze prachtig verbouwde boerenschuur is licht en modern ingericht en van bijna alle gemakken voorzien! Het huis is geschikt voor 4 personen, maar er is eventueel een aangrenzend bakhuisje te huur (met een eigen badkamer) zodat het huis voor maximaal 6 personen geschikt is. Les Guillins is te huur voor €575 per week, de huur voor het bakhuisje is €125 (alleen in combinatie met het vakantiehuis te huur).

Het is een oude boerenschuur / stal, met een aangebouwd huisje, die recent volledig zijn verbouwd tot (luxe) woning. De schuur heeft een oppervlakte van 160m2, met aan weerszijden van het midden open verdiepingen, waardoor je zicht hebt tot de nok (9 meter hoog). Ten behoeve van de privacy zijn de verdiepingen deels afgescheiden. De begane grond is één grote open ruimte met luxe keuken en kookeiland, eettafel en zithoek met houtkachel en beeldscherm (TV kijken kan dan via je abonnement in NL, bv Ziggo Go). Er is geen vaatwasmachine, maar afwassen met dit schitterende uitzicht is geen straf. Er is een goede internetverbinding.

Op de 1e verdieping zijn 2 slaapruimtes, de ene heeft een tweepersoonsbed en een eigen badkamer en een apart toilet. De andere slaapruimte heeft 2 eenpersoons-bedden met eigen wastafel (en wasmachine).

In de omgeving is er van alles te doen. In Chouvigny, Lalizole, Ebreuil en langs de Sioule zijn diverse restaurants. In Chouvigny (500m lopen van ons huis) is het kasteel van Chouvigny (te bezichtigen in juli

en augustus) en iets verderop de Gorges de Sioule. Ook dicht in de buurt Kasteel Veauce, de ruïne van Chateau Rocher en het middeleeuws dorpje Charroux. Bij de Sioule kan je vissen, op diverse plaatsen zwemmen en ook verschillende afstanden kanoën. Bij Saint-Eloy Les Mines is een meer met een strandje. In de (directe) omgeving zijn er vele wandelroutes.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Televisie
Wifi
Open haard
Huisdieren toegestaan

Regio
Ardèche of Auvergne

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 6