Nieuwe 5-sterren vakantiewoning in Belgisch Limburg

1 Juni 2020 - Ann Huwaert

€ 490.00

De Lokroep is een gezellige en trendy vakantiewoning (voor max. 8 personen) voorzien van alle comfort en gelegen in een prachtige fiets- en wandelregio, met veel lichtinval en een grote, langgestrekte tuin.

De weergegeven prijs is vanaf 2 nachten en ALL in, dus inclusief eindschoonmaak, bed-en badlinnen, basisproducten zoals koffie, vaatwas- en afwasproducten, ...

Er is een overdekte fietsenparking (met stopcontacten om elektrische fietsen op te laden). De tuin is volledig omheind en telt verschillende terrassen.

De woonkamer met open, volledig uitgeruste keuken geeft uit op een terras met aansluitende bloemenweide en terras.

De kamers op het gelijkvloers (waaronder ook een slaapkamer met aanpalende badkamer) en de inkomdeur (zij-ingang) hebben bredere deuren en geen trappen zodat deze toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers.

Een prachtige trappenhal met toiletruimte leidt naar een 2e slaapkamer (1ste verdieping) met aanpalende badkamer en privé-buitenterras, en vervolgens naar de tweede verdieping –de mezzanine- met tweepersoonsbed en een eigen toilet en wasbakje.

De Lokroep, gelegen in een zeer rustig wandel- en fietsgebied, biedt alle faciliteiten voor een stressloze vakantie: gratis parking aan de woning, gezellige zithoek en grote flatscreen en soundbar, 3 slaapkamers met eigen sanitair en extra toilet in de trappenhal -2 slaapkamers hebben ook flatscreen tv-, zeer comfortabele boxsprings en bedden met hoogwaardige matrassen, gratis wifi en vloerverwarming op het gelijkvloers. Een gedetailleerd overzicht van alle voorzieningen vind je onder ‘ACCOMMODATIE’ op onze website www.delokroep.be.

De Lokroep is de ideale verblijfplaats voor zowel toeristen als zakenmensen.

Voordelige all-in lanceringsprijzen in 2019! Tijdig boeken is dus de boodschap, zeker als je deze zomer nog wilt genieten van de bloemenweide. Te laat geboekt en de zonnebloemen gemist? In de winter en het tussenseizoen is het gezellig zitten aan de gashaard en bij slecht weer zijn er ook nog de gezelschapsspelletjes, een goed boek...

Haspengouwse groetjes,
Ann

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Open haard

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Limburg of Luik

Aantal personen
Maximaal: 8