Find Your Nature op Dom Sokolik, genieten in het groene paradijs in Neder-Silezië

14 Juli 2021 -
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 107

€ 440.00

WELKOM BIJ DOM SOKOLIK
Beleef je vakantie in de 150 jaar oude boerenhoeve in Trzci?sko in Neder-Silezië, een schitterend gebied in Zuid-West Polen op nog geen 800 km van Nederland aan de voet van het Reuzengebergte.

Rijdend via mooie toeristische weggetjes ligt de carré hoeve in een lieflijk landschap met perfect uitzicht op de Sokolik tweelingbergen met hun typische rotsformaties. De hoeve is met gevoel voor detail en duurzaamheid gerenoveerd tot een prachtig gastenverblijf omringd door 10 hectare velden, bossen en heuvels. De inrichting is een mix van landelijk antiek, brocante en industriële elementen, echt een omgeving om helemaal tot rust te komen.

De vakantiewoning Bos bevind zich op de eerste verdieping , is geschikt voor 2-6 personen, heeft drie badkamers, twee slaapkamers, een bedbank in de living en een volledig ingerichte open keuken.

Genieten van de stilte, ruimte, een drankje of heerlijk bereidde maaltijden maken je vakantie op dit landgoed compleet.

Je bent van harte welkom op Dom Sokolik!

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 180

 

Aanwezig in verblijf
Vaatwasser
Wifi
Huisdieren toegestaan

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 6