Ruime kampeerplekken op gezellige rustieke camping in Catalonië

10 Oktober 2019 - lief schyvens

€ 25.00

LAST-MINUTE: we hebben nog enkele ruime, schaduwrijke kampeerplekken te huur op onze gezellige camping Casa Valerosa. Kom je met je tent, vouwwagen, caravan of campertje. Iedereen vindt een plek naar zijn eigen smaak of behoefte.
Geniet in juni van de rust en stilte die de omgeving van de camping biedt, of vermaak je samen met de 15 andere gezinnen tijdens de drukkere schoolvakantie (95% Nederlandstalige gasten tijdens de zomer). De camping is volzet van 20/7-17/8, maar in de andere weken hebben we nog wel wat mogelijkheden (best op voorhand contact opnemen).
De camping beschikt over een zwembad met gezellig terras, een gemeenschappelijke keuken met mogelijkheid om te BBQen. Er worden regelmatig aanschuifmaaltijden en kinderactiviteiten georganiseerd. Tevens is er de mogelijkheid tot het drinken van een lekker drankje of het bestellen van brood. Voor degenen die wat actiever zijn hebben we een petanque en kubb terreintje, een volleybalveldje, pingpongtafel, ... Ook een knutselruimte, boekenkenkast en talrijke gezelschapsspelletjes. En uiteraard mogen we onze kippen, poes en cavia niet vergeten. Sanitair blokje per 4 gezinnen met toilet, ruime douche en afwasmogelijkheid.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Speeltuin
Wifi
Zwembad
Bar

Soort camping
Natuurcamping

Omvang
< 50 plaatsen

Regio
Costa Dorada

Ligging
Landelijk

Camping Casa Valerosa ligt op een kwartier rijden van de kust tussen de dorpen L'Ametlla de Mar en El Perelló. Verscholen tussen de olijf- en amandelbomen, ligt deze kleine gezinscamping, Deze streek van Spanje (Costa Dorada) is nog niet overladen met massa-toerisme maar is tot ieders verbazing een prachtige streek waar veel valt te beleven. Denk hierbij aan de steden Tarragona, Tortosa, of iets verder Barcelona en Valencia. Of sportief kan je in deze streek moutainbiken, klimmen, watersporten, vissen of fietsen over de Via Verde. Op 20 minuten rijden kom je bij de Ebro-delta, een waar vogelparadijs, met duizenden flamingo's en andere soorten zeldzame vogels. We hebben uitgebreide toeristische informatie in onze receptie en helpen jullie met veel plezier persoonlijk verder. De afstand vanuit Nederland is +/- 1600 km.