5 persoons stacaravan te huur op kleine camping in regio Tarragona

8 Oktober 2019 - lief schyvens

€ 440.00

LAST-MINUTE: Te huur 5 persoons stacaravan op een kleine rustieke camping in het zuiden van Catalonië. De caravan is nog vrij in juni, de 1e en 3e week van juli en de laatste week van augustus.
Vanuit de caravan heeft u in de verte zicht op zee. Hij staat op een natuurcamping tussen de olijf- en algarrobobomen. De caravan is uitgerust met 2 slaapkamers, met comfortabele bedden en nieuwe matrassen. Buiten is er een schaduwafdak met tuintafel, ligbedden en hangmat. De caravan is binnen voorzien van eigen sanitair, een keuken met kookplaat, oven en ruime zithoek. Op de camping logeert u (bij maximale bezetting) met 15 andere families, verspreid over een ruim terrein. Veel privacy, maar ook fijn contact rondom het zwembad en het kinderhuis. De Nederlandstalige eigenaars wonen zelf ook op de camping. Meer info en foto's kan je vinden op www.casavalerosa.nl

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Speeltuin
Wifi
Zwembad
Bar

Soort camping
Natuurcamping

Omvang
< 50 plaatsen

Regio
Costa Dorada

Ligging
Landelijk

De caravan staat op camping Casa Valerosa, en ligt op een kwartier rijden van de kust tussen de dorpen L'Ametlla de Mar en El Perelló. Verscholen tussen de olijf- en amandelbomen, ligt deze kleine gezinscamping, De naam van de caravan Mir-a-mar verwijst naar het uitzicht dat u hebt vanuit de caravan; de blauwe zee die lokt in de verte. Deze streek van Spanje is nog niet overladen met massa-toerisme maar is tot ieders verbazing een mooie streek waar veel valt te beleven. Denk hierbij aan de steden Tarragona, Tortosa, of iets verder Barcelona en Valencia. Of sportief kan je in deze streek mooi moutainbiken, klimmen, watersporten, vissen of fietsen over de Via Verde. Op 20 minuten rijden kom je bij de Ebro-delta, een waar vogelparadijs, met duizenden flamingo's en andere soorten zeldzame vogels.