5 persoonshuis te huur op kleine camping in regio Tarragona

3 Juni 2021 - lief schyvens

€ 500.00

LAST-MINUTE: De eerste 14 dagen van juli en 2 laatste weken van juni is dit typische Spaanse huisje nog vrij. Het is gelegen aan de rand van een kleine rustieke camping in het zuiden van Catalonië. Het huis is uitgerust met nieuwe bedden en comfortabele matrassen, een keuken, badkamer, zitkamer en mooi terras met ligbedden en BBQ.
Combineer de gezelligheid van een camping met de faciliteiten van een eigen huis. De camping is gelegen tussen Barcelona en Valencia op amper 6 km van de mooie stranden van de Costa Dorada. Een streek zonder massa-toerisme maar met een ongekende pracht, zowel aan de kust als in het binnenland.
Nederlandstalige eigenaars aanwezig. Goedkoop vliegen kan op Reus (40 minuten rijden vanaf de camping) of Barcelona.
Voor andere data en meer info kan u terecht op de website van de camping www.casavalerosa.nl

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wifi
Zwembad
Open haard

Ligging
Aan zee

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Costa Dorada

Aantal personen
Maximaal: 5, extra personen kan in een tentje

Het huis ligt op een kwartier rijden van de kust tussen de dorpen L'Ametlla de Mar en El Perelló. Verscholen tussen de olijf- en amandelbomen, ligt een kleine gezinscamping, met aanpalend een extra stukje ongerepte natuur waarop het huisje zich bevindt. De naam Casa Flor d'Oliva verwijst naar de olijfbloesem, wit en lieflijk, net zoals het huis. Deze streek van Spanje is nog niet overladen met massa-toerisme maar is tot ieders verbazing een mooie streek waar veel valt te beleven. Denk hierbij aan de steden Tarragona, Tortosa, of iets verder Barcelona en Valencia. Of sportief kan je in deze streek mooi moutainbiken, klimmen, watersporten, vissen of fietsen over de Via Verde. Op 20 minuten rijden kom je bij de Ebro-delta, een waar vogelparadijs, met duizenden flamingo's en andere soorten zeldzame vogels.