Grote familiecamping met veel faciliteiten: RCN Vakantiepark de Flaasbloem

26 Mei 2021 - RCN de Flaasbloem

€ 21.00

RCN de Flaasbloem was ooit een groot bosgebied. Er valt op het Brabantse vakantiepark dus altijd genoeg te wandelen en te ontdekken. Ook nu nog ruik je er hars en dennennaalden en zie je regelmatig een eekhoorn wegschieten. Natuurbeleving in Brabant zoals het hoort, van alle gemakken voorzien.
Uniek is ons prachtige recreatiemeer van 2 hectare aan de rand van het park. Compleet met ligweide en strand, een 3-dubbele glijbaan en een 42 meter lange spectaculaire glijbaan en een mooie waterspeeltuin.
Ben je graag van alle gemakken voorzien? Dan heb je keuze uit een ruim aanbod 4-, 6- en 8-persoons accommodaties. Proef de Scandinavische sfeer in een van onze lodges, zelfs aan ons recreatiemeer. Of geniet van een compleet ingerichte Safaritent.
Liever kamperen? We hebben camperplaatsen, standaard kampeerplaatsen, maar ook kampeerplaatsen met eigen privésanitair of met een eigen boomhut. Wil je het authentieke kamperen ervaren? Kies dan een plekje uit op ons wildkampeerterrein De Wildenberg.
Kijk voor meer informatie of om te reserveren op: https://www.rcn.nl/nl//vakantieparken/nederland/brabant/rcn-de-flaasbloem