Zomervakantie in een luxe gîte in het groene hart van Frankrijk

12 Januari 2021 - Cindy Bruin

€ 595.00

Houdt u van rust, ruimte, groene natuur en activiteiten? Bij ons in het groene hart van Frankrijk de Auvergne heten wij u van harte welkom. u kunt prachtige wandelingen maken, fietsen, kanoën, paardrijden, brocantes en dorpjes en steden bezoeken. Voor ieder wat wils.

Onze gîte is luxe ingericht voor 4 personen met 2 slaapkamers met 2 persoonsbed en 2 x 1 persoons bedden, een keuken met 4 pits kooktoestel, Dolce Gusto, waterkoker, koelkast met vriesvak, keukengerei voor 6 personen, eethoek, zithoek, een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel, een houtkachel en elektrische kachels en tuinmeubilair.

Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt. U wordt ontvangen met een drankje en een hapje. Wij vinden het fijn als u zich thuis voelt bij ons.

Uw huisdier mag mee in overleg, wij gaan er vanuit dat uw huisdier met andere dieren overweg kan.

De tarieven zijn inclusief beddengoed, een handdoekenpakket voor 4 personen, verwarming bij normaal gebruik, toeristenbelasting en eindschoonmaak.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Vaatwasser
Wifi
Huisdieren toegestaan

Regio
Ardèche of Auvergne

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4, kinderbed bijplaatsen mogelijk

In een dal gelegen in een doodlopende straat, kunt u genieten van de prachtige natuur. Genieten van de Gorge de la Sioule een prachtige route om te rijden met de motor, fietsen, wandelen langs de rivier, ontdekken van prachtige stukjes ongerepte natuur, Je even geheel alleen op de wereld voelen. Met ca 35 wandelingen en fietsmogelijkheden valt er heel wat te beleven.