Actieve vakantie in de ongerepte natuur van Polen | Expeditie Polen

9 Juli 2021 - Mike Bergmans

€ 389.00

Actieve vakantie door de bergen van Polen

Samen met mijn Poolse vrouw en gezin reizen we al jaren naar Polen. Polen is voor veel mensen nog relatief onbekend terrein maar het land is ontzettend veelzijdig en er liggen grote natuurparken, hoge bergen, prachtige bossen, helderblauwe meren en natuurlijke watervallen. Bergwandelen in de ongerepte natuur van Polen is indrukwekkend!

Actief weekend in het Poolse Reuzengebergte

Het Reuzengebergte in Zuidwest Polen, ligt op zo een 850 kilometer van Nederland en is ook goed bereikbaar per vliegtuig. Je vliegt direct op luchthaven Wroclaw vanaf Eindhoven of Amsterdam. De bergkam van het Reuzengebergte ligt in Neder-Silezië en ligt op de grens tussen Polen en Tsjechië en is ongeveer veertig kilometer lang en meer dan twintig kilometer breed. Het hoogste punt is de 1603 meter hoge Sniezka. Bergwandelen in het reuzengebergte is geschikt voor beginnende bergwandelaars.

Polen biedt voor ieder wat wils op het gebied van een actieve vakantie. Liefhebbers van natuur, bergwandelen of bergklimmen gaan wat bijzonders vinden in de bergketens van Polen. Laat je verassen!

https://m2bfit.nl/expeditie-polen/

» Bezoek website

Voor wie
Groepen
Mannen
Vrouwen

Ligging
In de natuur

Type
Chalet

Aantal Personen
Maximaal: 16

Polen biedt voor ieder wat wils op het gebied van een actieve vakantie. Liefhebbers van natuur, bergwandelen of bergklimmen gaan wat bijzonders vinden in de bergketens van Polen.