Veluwe - Vakantie aan de rand van een heideveld

9 Juli 2021 - Constans van Kruistum

€ 315.00

OTTERLO - Het Lorkenbos is een kleinschalig vakantieparkje in het Veluwse dorp Otterlo. Het ligt aan de zuidkant van het dorp, vlakbij zandverstuivingen, gebied de Mossel, Planken Wambuis en de Ginkelse Heide. Het is mogelijk om hier een fijne fiets- of wandeltocht te starten.

Wij organiseren gene grote feesten of andere activiteiten op een enkeling na in het hoogseizoen. We hopen dat mensen genieten van de rust die hier zo duidelijk aanwezig is. Hertjes komen hier 's nachts nog tussen de huisjes doorlopen op zoek naar wat lekkers.

Onze 25 vakantiebungalows variëren van 2 tot 16 personen. De grotere huizen zijn uitermate geschikt voor een familiereünie of het vieren van een jubileum.

We noemen Familiehuis de Spar ook wel een 3-generatie-huisje. Deze bestaat namelijk uit 3 aparte verblijven met ieder eigen sanitair, keuken etc. In het grote gedeelte kan er met zeker 16 personen aan tafel worden gegeten en spelletjes worden gespeeld. Het terras grenst direct aan ons heideveld met ruimte voor een potje voetbal, tikkertje, bomen klimmen, etc.

Op onze website kunt u meer lezen over familiehuis de Spar en alles wat we verder bieden. U kunt het gebied ook gaan verkennen tijdens een huifkartocht of safaririt.

Prijs: ± € 315,- per weekend op basis van twee personen in het voorseizoen