Luxe kamperen met privé sanitair incl bed- en badlinnen, toeristenbelasting en eindschoonmaak

5 Januari 2021 - Cindy Bruin

€ 575.00

Houdt u van rust, ruimte, groene natuur en activiteiten? Bij ons in het groene hart van Frankrijk de Auvergne heten wij u van harte welkom. In het departement Puy-de-Dôme kunt u prachtige wandelingen maken, fietsen langs de gorge de la Sioule, kanoën, genieten van mooie meren, paardrijden en natuurlijk ook gewoon van een boek in de tuin uitkijkend op de bergen.

Wij hebben 2 safaritenten luxe ingericht voor 4 personen met 2 slaapkamers met 2 persoonsbed en een stapelbed, een kleine keuken met 4 pits kooktoestel, Dolce Gusto, waterkoker, kleine koelkast met vriesvak, keukengerei voor 4 personen, eettafel, louncheset en privé sanitair nabij de tent.

Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt. U wordt ontvangen met een drankje en een hapje. Wij vinden het fijn als u zich thuis voelt bij ons.

Uw huisdier mag mee in overleg, wij gaan er vanuit dat uw huisdier met andere dieren overweg kan.

De tarieven zijn inclusief beddengoed, een handdoekenpakket voor 4 personen, verwarming wanneer nodig, toeristenbelasting en eindschoonmaak.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Koelkast
Wifi
Vriezer
Barbecue
Huisdieren toegestaan

Regio
Ardèche of Auvergne

Type tent
Safaritent

Ligging
Landelijk

Aantal Personen
Maximaal: 4

In een dal gelegen in een doodlopende straat, kunt u genieten van de prachtige natuur. Genieten van de Gorge de la Sioule een prachtige route om te rijden met de motor, fietsen, wandelen langs de rivier, ontdekken van prachtige stukjes ongerepte natuur, Je even geheel alleen op de wereld voelen. Met ca 35 wandelingen en fietsmogelijkheden valt er heel wat te beleven.