Hacienda Roche Viejo in Conil de la Frontera

3 Juni 2021 - Hacienda Roche Viejo

€ 90.00

Met een goed verzorgde tuin en een heerlijk gemeenschappelijk zwembad is dit het beste plekje voor rustzoekers en families met kinderen. De gezellige sfeer maakt dit paradijsje tot een unieke vakantiebestemming.

Landelijk gelegen,ligt deze bijzonder sfeervolle Hacienda net even buiten het witte dorpje Conil de la Frontera in Andalusië, Zuid Spanje. Een ideale uitvalsbasis want het ligt super centraal tussen de oudste bewoonde stad van west-europa Cádiz en het meest zuidelijkste punt van west-Europa Tarifa en niet ver van het natuurgebied Las Breñas en Nationaalpark Sierra de Grazalema.

Op ons landgoed bevinden zich het hoofdgebouw dat bestaat uit in totaal 8 gezellige appartementen, 4 op de eerste etage en 4 op de begane grond (met tuintje), geschikt voor 1-2 personen. En we hebben ook nog 3 rustieke, relaxte en romantische cortijos waarvan twee geschikt voor maximaal 4 personen en één geschikt voor maximaal 6 personen, allen met een terras.

Zowel onze appartementen en onze cortijos zijn voorzien van airco, duits- en spaanse TV, wifi, gemeenschappelijk zwembad en een gemeenschappelijke ruimte.

Wat onze Hacienda zo bijzonder maakt, is de service, gastvrijheid en de gezelligheid.

https://www.holidayrentalsinconil.uk/accommodation#roche-viejo

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco

Ligging
Landelijk

Type
Landhuis

Soort
Te huur

Regio
Costa's overige