Algarve, Fuseta in Pitttoresk visserhaventje

3 Juni 2021 - Christiaan

€ 595.00

Het appartement ligt op de begane grond, het een na laatste huis op de hoek van een geliefd vakantieappartementen resort 100 meter van de lagune en een kwartiertje lopen naar het dichtstbijzijnde strand.
www.algarvevakantie.be
Voor up to date beschikbaarheid zie: https://www.algarvevakantie.be/availibility/
Het resort heeft twee gezamenlijke zwembaden met een prachtig uitzicht over de lagune. Het huis en het dorp Fuseta biedt alles voor een comfortabele vakantie voor maximaal 4 personen, zowel in de zomer als in de winter. Het huis ligt op de begane grond, heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers en een grote rustig gelegen achtertuin. De keuken beschikt over alle gemakken, de matrassen in beide slaapkamers zijn van begin 2017, er zijn in alle kamers airco's en horren.
U krijgt de beschikking over 2 fietsen. Alles is ook op loopafstand en dankzij het treinstation zou u niet eens een auto hoeven huren om tochtjes langs de Algarviaanse kust te maken.
Het resort heeft een gemeenschappelijk complex, het "Leisure Centre". Naast het prachtige boven- en benedenzwembad huist hier ook een ontspanruimte met spellen en leesboeken, een receptie, de wasserette en een schoonheidssalon.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco

Ligging
Aan zee

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Algarve

Aantal personen
Maximaal: 4

Op 20 km van Faro. www.algarvevakantie.be