Heerlijk tot rust komen in een 14e eeuws herenhuis, midden in de prachtige natuur van de Auvergne

3 Juni 2021 - Charles Engelen

€ 89.00

Houdt u van mooie natuur, meertjes, watervallen, kastelen, leuke stadjes en dorpjes, lekker zwemmen en luieren? Na een heerlijke dag 's avonds lekker tafelen, heerlijke gerechten, vers bereid, lekkere wijn erbij? Welkom bij Domaine La Reveille, onze 4-sterren chambres d’hôtes in de Auvergne, midden in het regionaal park Livradois Forez, op een afstand van 950 km van Utrecht. U kunt hier heerlijk wandelen, fietsen (ook redelijk vlak in de vallei), paardrijden en toertochten op de motor maken, en 's winters lekker skieën en langlaufen op een klein uurtje rijden afstand. Motoren en fietsen kunnen binnen gestald worden!

Ons huis staat op 620 meter hoogte, waar de zomers overdag zonnig en warm zijn en het ’s avonds afkoelt zodat u aangenaam kunt slapen.

U kunt het gehele jaar bij ons terecht. Buiten het hoogseizoen is ons huis ook een plek voor reflectie, leren en bezinning, en organiseren en faciliteren we workshops, retraites en seminars.

 

Aanwezig in verblijf
Wifi

Regio
Ardèche of Auvergne

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 13

Onze chambre d'hotes staat in Dore l'Eglise, een klein dorpje in het regionaal natuurpark Livradois Forez. Het huis staat op 620 m hoogte, de bergen er omheen variëren van 1100 tot ruim 1600 m. Prachtig gebied om te wandelen, te fietsen, motortochten te maken. In de omgeving mooie dorpen en steden, met gezellige markten, mooie bezienswaardigheden zoals kerken, kloosters, kastelen, burchten en ruines. We hebben tal van wandelingen en fietstochten voor u klaar liggen, en ook toertochten om met de auto of motor te doen.