Studio voor 2 personen in villa Gran Vista met geweldig mooi uitzicht Jalon/Spanje .

23 Mei 2021 - Frank Dange

€ 75.00

Leuke studio voor 2 personen. De studio bevindt is op het zwembad niveau. De zithoek met tv, eettafel, keuken en een 2 pers. bed zijn allemaal in één ruimte. De badkamer met douche en toilet zijn aangrenzend in de studio. Buiten bevindt zich een eettafel, een loungehoek met kussens. U bent maar enkele stappen verwijderd van het zwembad (10 x 5 mtr) met voldoende ligbedden. Het uitzicht is geweldig en u kijkt uit over de Jalon vallei.
De huurpijs is 75 euro per nacht inkl linnen en handdoeken pakket. De prijs voor de eenmalige eindschoonmaak bedraagt 40 euro. Prijs is excl het verbruik van electra. Eigen opgang.
"Adults only " accommodatie, oudere kinderen in overleg.
Wij zijn een geregistreerde accommodatie in Comunitat Valenciana : VT-458465-A

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi
Zwembad

Regio
Costa Blanca

Ligging
Landelijk

Aantal Personen
Maximaal: 2

Onze villa is gelegen net buiten het dorp in de mooie Jalon vallei .De vallei ademt een ontspannen sfeer en rust. Er zijn talloze restaurants en leuke terrasjes. De zaterdag rastro markt is een "must " om te zien. Ook een bezoek aan de plaatselijke bodega is de moeite waard. Jalon en omgeving zijn paradijs voor bergwandelaars, wielrenners en mensen die van rust houden. Onze locatie is gelegen op 285 mtr hoogte en het uitzicht op het terras is over de hele vallei , een " million dollar view " . Vliegvelden als Alicante en Valencia zijn makkelijk bereikbaar , respectievelijk op 60 / 75 minuten met de auto.