Genieten van het echte Sicilië! Bijkomen tussen de zee en de Etna vlakbij Catania!

9 Juli 2021 - Henriette van der Burg

€ 90.00

Vakantie weg van de massa, onthaast en geniet in stijl tussen de zee en Etna!
Veel privacy dus 100% covid proof
Casa Oliva Nera B & B staat voor kleinschalig, persoonlijk, puur en relaxt. Uiterst geschikt voor levensgenieters!

Onze romantische Gastenkamer "Etna Room" en onze nieuwe holidaystudio "Lemon Suite", zijn rustig en landelijk gelegen op de voet van de Etna, op minder dan een half uurtje van Catania. U kunt in Etna Room verblijven vanaf 2 nachten, op basis van Bed, optioneel kunt Breakfast bij boeken. In de smaakvolle Lemon Suite, studio met keuken, privé tuin en BBQ, vanaf 3 nachten.

Lemon Suite, is onze frisse, moderne holidaystudio met keuken en privé tuin ook gelegen op het terrein van Casa Oliva Nera. Lekker buiten leven en onthaasten tussen de cactussen, oleanders, olijf- en citroenbomen. Met gebruik van het privé zwembad en restaurantservice! Kortom Viva la dolce vita.

Onthaast en geniet in stijl!
Lemon Suite ( 35m2) geschikt voor 2 volwassenen, beschikt over een eigen opgang, zonneterras met buiten tafel, parasol, privé tuin met 2 zonnebedden, buiten douche, hangmat en BBQ!
De open space heeft nieuwe meubels; de 2 gele fauteuils als knipoog naar de citroenen in de tuin. De keuken is van alle gemakken voorzien. Tevens is er gratis wifi, airco en 1 x schoonmaak per week!

Het zwembad met zicht op de Etna, ligt op steenworp afstand. Zwemmen, zonnen, lezen in de schaduw van de olijfboom en natuurlijk Sicilia ontdekken met onze tips voor cultuur, natuur, leuke restaurantjes, lekkerste ijs, kleine dorpjes en de mooiste baaien. Tevens bieden wij u de mogelijkheid de Etna Jeeptour en een leuke wijnpoeverij op de Etna via ons te boeken.

Geen zin om te koken tijdens uw vakantie?
Reserveer voor uw privé diner "a casa" en leer zo de Siciliaanse geraffineerde keuken kennen! Alles met liefde en vers klaargemaakt door de Siciliaanse kok Davide.

Excursies te over, cultuur en natuur in overvloed..
"Il duomo" in Acireale, Catania met de beroemde vismarkt en de barokke gebouwen. Heerlijke vis- en pizza restaurants in de omgeving. En natuurlijk de Etna als hoogtepunt van u vakantie! Bruisend Taormina met gezellige steegjes, het Griekse theater en Isola Bella.

Casa Oliva Nera is een echte oase van rust in de campagna en uw strategische uitgangspunt om de Oostkust te ontdekken! Met een persoonlijke atmosfeer én oog voor detail…

Sicilia heeft elk seizoen iets anders te bieden:
Winter: vaak sneeuw op de Etna, skiën of lekker wandelen
Voorjaar: alles in bloei, veel vogels, stille stranden en een heerlijke temperatuur om rond te toeren!
De lange Zomer: is speciaal, elke dag opstaan met een strak blauwe lucht, zwoele zomeravonden met vele sterren en krekels. Het Najaar: wijnfeesten op de Etna en nog lekker zwemmen in de warme zee..

Zin gekregen? Boek dan nu "La dolce Vita a Casa Oliva Nera".
Voor kort verblijf raden wij onze gastenkamer Etna Room aan zonder keuken in formule B & B vanaf 90 euro per nacht. Voor langer verblijf de Lemon Suite met keuken.

Mail ons voor info, prijzen, beschikbaarheid en vragen!
wij staan ook op Micazu.nl met een 9,2, ook voor direct online boeking, beschikbaarheid en recensie's

Arrivederci, Henriëtte en Davide Parisi
Acireale, Catania, Sicilië

www.olivanerasicilia.com : Etna Room en Lemon Suite met zwembad, mediterraanse tuin en restaurantservice
www.acitrezzacasa.com : ons gezellige vakantieappartement vanaf 400 euro per week!

Follow us Instagram: # casaolivanerasicilia

 

Aanwezig in verblijf
Wifi
Zwembad
Airco

Regio
Sicilië

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 2