APPARTEMENT in historische villa, Umbria, ITALIE

17 Mei 2021 - McCormack

€ 750.00

In een historische villa van '900 in centrum van middeleeuws dorpje San Terenziano, direct naast de muren van het kasteel, verhuren wij een prachtig antiek ingericht appartement met 3 slaapkamers, twee badkamers, ruime keuken, zitkamer met smart t.v. en internet, eetkamer, balkons di op het dorpsplein uitkijken en ook met schitterend uitzicht op de vallei aan de andere kant, prive tuin met verschillende zitjes en pizza oven. Van alle comfort voorzien, ook wasmachine en afwasmachine. Prijs per week euro 750 euro, all inclusive, verwarmingskosten zijn niet inbegrepen, minimaal 7 nachten.
In hetzelfde gebouw is ook een miniappartament te huur met 1 slaapkamer, 1 badkamer met bad , zitkamer met kookhoek. Direct toegang tot de tuin met zithoeken.
Per week 350 euro, exclusief verwarmingskosten

OP AANVRAAG VIDEO MET ALLE DETAILS.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Open haard
Huisdieren toegestaan

Regio
Overige regio's

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 6

Het huis bevind zich in hartje Umbria, een zeer mooie heuvelachtige omgeving, met hele vriendelijke mensen. Op korte afstand van bekende plaatsjes zoals Assisi, Perugia, Spoleto, Orvieto, Todi en kleinere middeleeuswe dorpjes zoals Montefalco, Bevagna en Spello. De omgeving is bekend om zijn wijn en olijfolie van zeer goede kwaliteit. Er zijn dan ook regelmatig dorpsfeesten en evenementen die de lokale historische en culinaire tradities samenbrengen in een gezellig familie en vrienden festijn!! Ons dopr San Terenziano heeft elk jaar in eind July zo'n feest precies op het dorpsplein! Iedereen is altijd van harte welkom! Voor de sportievelingen is er volop de gelegenheid om van de omgeving te genieten, fietsen, wandelen, paardrijden, raften of kanoeen, vliegen met een ultralight of in een luchtballon.....het kan allemaal!! Maar de dag eindigt altijd met een glas wijn en een schitterende zonsondergang in de tuin van de villa of op uw balkon..........