B&B met zwembad in een prachtige omgeving bij Uzès in Zuid-Frankrijk

26 Mei 2021 - Esther & Philippe Ostertag

€ 90.00

Welkom in Le Mas des Sages, B&B met zwembad en omheinde tuin bij Uzès.
In onze oude, gerenoveerde maar nog steeds authentieke mas, hebben wij 3 kamers ingericht om u op een simple en discrete wijze te kunnen ontvangen.
Er zijn 2 twee-persoonskamers met bed van 160x200, ruime badkamer en wc. Er is ook een familiekamer, bestaande uit 2 kamers met bedden van 90x200, een badkamer en wc.
Afhankelijk van het weer, kunt u binnen of buiten van het ontbijt genieten, in de tuin, de patio, of de keuken. Op verzoek kunnen wij ook een avondmaaltijd voor u voorbereiden. Alle producten zijn vers, lokaal, en seizoenafhankelijk. Het zwembad is open van mei tot oktober.
In de omgeving van de Mas des Sages, zijn er veel activiteiten mogelijk : musea, romeinse geschiedenis (Nîmes, Arles, Pont du Gard...), leuke terrasjes en restaurantjes, wijnkelders, trektochten, kanovaren, bergklimmen, fietsen, vissen, golfen.... om er maar een paar te noemen !
Prijs vanaf 75 €/nacht voor 2 personen, afhankelijk van het seizoen.
Meer informatie en reserveren : www.masdessages.com

 

Aanwezig in verblijf
Wifi

Regio
Languedoc-Roussillon

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 9

Aubussargues is een klein rustig dropje, omringd door bos, wijngaarden en olijfbomen. Uzès, met z'n beroemde markt, ligt op 10 mn afstand. Bezoek ook het Romeinse aquaduct, de Pont du Gard, een absolute must. Ook Nîmes, Arles, Alès zijn meer dan de moeite waard. De Cevennen met de prachtige natuur, de Camargue met de flamingos, het landschap van de Gard is heel afwisselend. Hier kan je uren wandelen, fietsen, kano-varen, en ook tennissen, golfen, paardrijden, om maar een paar sportieve activiteiten te noemen !