Umbria ITALIE, VILLA KATIA met zwembad in schitterende positie!!! Ook de hond is welkom!!

14 Juli 2021 - McCormack

€ 300.00

Gegarandeerd een onvergetelijke vakantie in een droomhuis omgeven door de heuvels van Umbrie in centrum Italie, 3 slaapkamers, twee badkamers, grote woonkeuken met solarium eetkamer, zitkamer met open haard, zwembad met prachtig uitzicht, volop privacy maar op loopafstand van dorp.
Honden zijn natuurlijk van hartelijk welkom en kunnen volo'p genieten van de totaal omheinde tuin.
300 euro per week per persoon max 6 personen, extra bed mogelijk en ook campeerbedje, kinderstoel aanwezig op aanvraag, , lakens en keuken, zwembad en badhanddoeken inbegrepen. Wat er niet is kunt u altijd vragen.
Wij zijn er om een perfekte vakantie ervan te maken voor u!
vanaf 15 junie tot 15 september hoog seizoen 2100 per week, alle andere weken 1900 per week.
Minimum 5 dagen.

Verwarmingskosten niet inbegrepen.

Speciale prijs voor meerdere weken.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Open haard
Huisdieren toegestaan

Ligging
Landelijk

Type
Landhuis

Soort
Te huur

Regio
Overige regio's

Aantal personen
Maximaal: 6+1+baby

Het huis bevind zich in hartje Umbria, een zeer mooie heuvelachtige omgeving, met hele vriendelijke mensen. Op korte afstand van bekende plaatsjes zoals Assisi, Perugia, Spoleto, Orvieto, Todi en kleinere middeleeuswe dorpjes zoals Montefalco, Bevagna en Spello. De omgeving is bekend om zijn wijn en olijfolie van zeer goede kwaliteit. Er zijn dan ook regelmatig dorpsfeesten en evenementen die de lokale historische en culinaire tradities samenbrengen in een gezellig familie en vrienden festijn!! Iedereen is altijd van harte welkom! Voor de sportievelingen is er volop de gelegenheid om van de omgeving te genieten, fietsen, wandelen, paardrijden, raften of kanoeen, vliegen met een ultralight of in een luchtballon.....het kan allemaal!! Maar de dag eindigt altijd met een glas wijn en een schitterende zonsondergang..........