Paasarrangement Drentsheerlijk

17 Mei 2021 - Tabitha Timmermans

€ 185.00

Op de natuurrijke minicamping Drentsheerlijk staat een prachtige huurtent waar u heerlijk de paasdagen kunt doorbrengen. Kom gezellig met elkaar genieten van de bloesem en alle frisse knopjes in de bomen en struiken. Voor meer info: www.drentsheerlijk.nl

De tent ligt op een ruime plaats met veel groen om u heen.

De huurtent is voorzien van alle luxe. U slaapt op heerlijke bedden. Kussens en dekbedden zijn aanwezig. Ook lakens kunt u bij ons huren wanneer u dat wilt.

U beschikt over een master-bedroom waar een heerlijk tweepersoonsbed staat en 2 kleinere slaapcabines met een eenpersoonsbed.

Als u met meer dan 4 personen bent, kunt u kiezen voor een bed in de leefruimte of voor een extra bijzettent voor 2 personen.

De huurtent beschikt over een ruime binnen leefruimte van 15 m2. De ruime luifel van 9 m2 zorgt er voor dat u bij ieder weertype een uitstekende verblijfplaats heeft. Ideaal aan deze indeling is dat u ook alle mogelijkheden heeft als uw (klein)kinderen op bed liggen.

Inventaris
U vindt in de huurtent alles wat u nodig heeft voor 6 personen. Een kooktoestel, koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. Uiteraard wordt er ook voorzien in servies en bestek.

Voorzieningen
De sanitaire voorzieningen op de camping zijn uitstekend. In het gezellige koffiehuis kunt u in de ochtend terecht voor verse broodjes. Of kom genieten op ons terras van een heerlijke kop koffie met zelf gebakken taart.

Dicht bij uw huurtent vindt u volop speelgelegenheden voor uw (klein)kinderen. Zij kunnen ook spelen met de skelters of genieten van de dieren op de camping. Bij wat minder weer of regen organiseren we leuke activiteiten in overdekte ruimtes op de camping, zoals onze grote animatietent.

Om een nog beter beeld te krijgen van de prachtige camping en omgeving kunt u terecht op: www,drentsheerlijk.nl

Prijs is 3 nachten o.b.v. 2 personen en exclusief toeristenbelasting.