Te Koop Monachil – Urbanisatie Colinas Bermejas

9 Juli 2021 - Olé Costa Tropical

€ 240000.00

De woning en indeling

De woning heeft 4 slaapkamers, waarvan een met eigen badkamer, en een met eigen toilet. In totaal heeft de woning 3 toiletten en 2 badkamers. Grote en ruime woonkamer met open haard. Ruime en grote keuken met uitzicht op het zwembad en de tuin. Vanuit de woonkamer heb je uitzicht over Granada met haar Alhambra. Voldoende parkeer mogelijkheid in de straat. De woning bestaat uit 2 verdiepingen. Op de beneden verdieping vind je 2 slaapkamers en 2 badkamers. Op de bovenverdieping 2 slaapkamers of hobby kamers en een kamer heeft een eigen toilet. Het huis heeft rondom een tuin. De gehele woning is voorzien van combi-CV op stookolie. Warm wáter kan ook verkregen worden via een aparte nieuwe boiler.

Ligging

Het voordeel is de ligging van deze plek, aan de ene kant de zee, aan de andere kant de Sierra Nevada en niet te vergeten de stad Granada aan je voeten.

De straat is geen doorgaande weg, dus de woning is rustig gelegen zonder geluid overlast van verkeer. Je hebt een prachtig uitzicht op Granada en de luchthaven van Granada ligt op 20 minuten rijden.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco
Open haard

Ligging
In de bergen

Type
Villa

Soort
Te koop

Regio
Costa's overige

Aantal personen
Maximaal: 10