Prachtig appartement voorzien van alle comfort en luxe met gemeenschappelijk verwarmd zwembad

9 Juli 2021 - Sandra Van Berendonck

€ 495.00

Prachtig nieuwbouw appartement voorzien van alle comfort en luxe, met gemeenschappelijk verwarmd zwembad en 2 ruime terrassen waar u heel de dag kan genieten van de zon, beide met zicht op het zwembad. Het appartement is gelegen op het gelijkvloers en beschikt overal over elektrische rolluiken. Er zijn 2 ruime slaapkamers met grote opbergkasten; 1 slaapkamer met een dubbel bed en 1 slaapkamer met 2 enkele bedden. Daarnaast is er een ruime badkamer met bad, een grote comfortabele woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van een TV (TV Vlaanderen) en Wi-Fi internet. De keuken is volledig uitgerust en beschikt over een oven, vitrokeramische kookplaat, microgolf, wasmachine, vaatwasmachine en ruime frigo met diepvries. Het zwembad is vlot bereikbaar via een trapje aan het zijterras. Het appartement is voorzien van een ondergrondse privé staanplaats in een afgesloten garage. Het appartement is heel rustig gelegen, vlakbij het strand (800 meter) en de drukkere badplaats São Martinho Do Porto (2000 meter) gelegen. Het appartement is geschikt voor 4 personen. Huisdieren en roken zijn niet toegelaten.

Algemene voorwaarden bij verhuur

Reservaties
Alle reservaties gebeuren via mail: casa.belabaia@gmail.com. Als het appartement vrij is, krijgt u van ons een bevestigingsmail. Uw reservatie is pas definitief als wij de borgsom hebben ontvangen. Het openstaand saldo dient ten laatste te worden overgemaakt 1 maand voor datum van vertrek.

Huurprijzen per week (7 nachten)

september t.e.m. juni: 495 €/week
juli/augustus: 695 €/week
5% korting voor verblijven van minimum 1 maand

Het appartement wordt per week verhuurd waarbij zaterdag geldt als wisseldag, dit is echter flexibel (indien mogelijk). Lange verblijven zijn bespreekbaar.

Bed- en badlinnen zijn voorzien. Eindschoonmaak + wassen bed-en badlinnen zijn niet inbegrepen en worden apart verrekend (80 €).

De waarborg bedraagt 125 € en wordt binnen de 14 dagen na het vertrek uit het appartement gerestitueerd. Indien het appartement met beschadiging en/of vermissing aan bv. de inventaris wordt achtergelaten, kan er een gedeelte of de totale som worden ingehouden.

Energiekosten
De vermelde huurtarieven zijn incl. energiekosten. Indien gewenst kan er gebruik gemaakt worden van airco. Hiervoor wordt een extra kost gerekend van 5€ per dag.

Voor boekingen en reservaties www.bela-baia.be

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad

Regio
Lissabon en Midden-Portugal

Ligging
Aan zee

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4

Welkom in Casa Bela Baia, ons vakantie-appartement in het stadje Salir do Porto aan de baai van de authentieke badplaats São Martinho do Porto in Midden Portugal, op een klein uurtje van Lissabon. Het is hier allemaal aanwezig: heerlijk weer, vriendelijke mensen, fantastisch eten, uitzicht op de bergen, steden met historie, vruchtbare dalen, de oceaan om te surfen, een baai om te zwemmen en uitstekende streekwijnen. Wijnliefhebbers kunnen hun hartje ophalen aan deze streek die vaak het 'Toscane' van Portugal wordt genoemd. In de buurt begint er een fantastische wijnroute... voor meer info: www.bela-baia.be