Finca Azul in Cártama 20 minuten van Málaga voor 6-10 personen met zwembad

9 Juli 2021 - Sietske Mik

€ 120.00

Ons vakantiehuis 'Finca Azul' ligt in Estación de Cártama. Dit dorp ligt op een kleine 20 minuten rijden van het vliegveld van Málaga.
De finca bevindt zich op nog geen 5 minuten rijden vanaf het dorp, in de 'campo' dus heerlijk rustig maar ook goed bereikbaar.

Het huis bestaat uit twee aparte gebouwen. In de 'finca' (hoofdgebouw) bevinden zich 3 slaapkamers, 2 badkamers, de woonkamer en de keuken.
In de 'casita' (het bijgebouw) zijn 2 ruime slaapkamers en een badkamer.
Je kunt zodoende met maximaal 10 personen in het huis verblijven.

Er is een zwembad van 5 bij 3 meter, met ernaast een overdekt terras met ruime eettafel en buitenkeuken, meerdere zitjes , ligbedjes en een loungebed onder een pergola. Ook hangen er een aantal hangmatten in de schaduw in de ruime tuin met fruitbomen en een vuurplaats.

Dit heerlijke vakantiehuis bieden wij te huur aan op het moment dat wij er met ons gezin zelf geen gebruik van maken.

Meer uitgebreide info: (ook te vinden op www.finca-azul.nl)

In het hoofdgebouw bevinden zich een grote masterbedroom met tweepersoonsbed en aangrenzende badkamer met douche, toilet en wastafel.
Daarnaast zijn er nog 2 kleinere slaapkamers. Eén van de slaapkamers heeft een tweepersoonsbed, de andere twee eenpersoonsbedden. Er is voor deze beide slaapkamers een gedeelde badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

Ook de woonkamer met gezellige eethoek en houtkachel bevinden zich in het hoofdgebouw, net als de keuken met koel/vriescombinatie, gasfornuis met oven, ruim voldoende serviesgoed en glazen; keukengerei en schalen en pannen. Er staat een nespresso apparaat, waterkoker, sinaasappelpers, (staaf) mixer, tosti ijzer en melkschuimer .

Alle bedden zijn voorzien van kwalitatief goede matrassen, en er zijn uiteraard dekbedden aanwezig voor de koudere nachten.
De ramen zijn allen voorzien van horren.

In de 'casita' (het bijgebouw) zijn twee zeer ruime slaapkamers van 5 bij 5 meter, elk met twee eenpersoonsbedden, kledingkast en een tafel met stoelen.

Er is een gedeelde badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

Er is voldoende beddengoed aanwezig, alsook handdoeken en strandhanddoeken. Gebruik hiervan is inbegrepen bij de prijs.

Tussen de twee gebouwen in is het zwembad en ernaast het overdekte terras. Bij dit terras is een buitenkeuken met grote paella brander, houtskool bbq, koelkast met vriesvakje en een wasbak met warm en koud water.

Er staat een ruime eettafel met comfortabele eetkamerstoelen.

Door de tuin verspreid zijn verschillende zitjes, hangmatten en ligbedden aanwezig.

Er is een wasmachine in het schuurtje naast het zwembad.

Een heerlijk huis om te genieten in alle rust met familie en/of vrienden!

Prijzen per nacht vanaf €120 in het laagseizoen voor alleen de finca (tot 6 personen) of bij gebruik van ook de casita €145
In het hoogseizoen (15 april tot eind september) €170 voor alleen de finca (tot 6 personen) of bij gebruik van ook de casita €195
Vraag naar beschikbaarheid!

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Wifi
Zwembad
Open haard

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Costa del Sol

Aantal personen
Maximaal: 10

De finca ligt net buiten het dorp Estación de Cártama met ca. 19.000 inwoners. Er is een behoorlijk ruim horeca aanbod in het centrum van de plaats; waaronder verschillende restaurants, koffie tentjes, barretjes en terrassen. Er zijn meerdere grote supermarkten (waarvan de Carrefour market op nog geen 3 minuten rijden), een grote Mercadona, Lidl en Aldi; naast diverse kleine winkeltjes. Elke zondag is er een leuke markt in het dorp met o.a. vers fruit en groente, kaas, olijven en andere lekkernijen, kleding, bloemen en planten. Het dorpje 'el Sexmo' ligt vlakbij aan de andere kant van de heuvels van de finca, en is ongeveer 20 minuten wandelen of een paar minuten met de auto. Ook zijn er drie benzinepompstations en meerdere geldautomaten en een eerste hulppost. Het treinstation bevindt zich middenin de plaats, en vanuit hier ben je met 20 minuten in hartje centrum Málaga. Het vliegveld van Málaga en ook diverse stranden liggen op 20 minuten rijden. Het gemak van lekker dichtbij het vliegveld zitten, betekent dat je wel eens vliegtuigen in de verte hoort overvliegen. Al met al is alles lekker dichtbij, maar is het wel heerlijk rustig omdat het net buiten het dorp gelegen is.