Last-minute, Luxe safaritent met privé sanitair, 2e week 50% korting

27 December 2020 - Cindy Bruin

€ 575.00

Houdt u van rust, ruimte en activiteiten bij ons is het allemaal mogelijk. Op ons mooie plekje in de Puy-de-Dôme in de Auvergne kunt u genieten van mooie wandelingen, fietsen, kanoën, genieten van mooie meren, de Puy-de-Dôme en nog veel meer.

Wij hebben 2 safaritenten luxe ingericht voor 4 personen met 2 slaapkamers met 2 persoonsbed en een stapelbed, een kleine keuken met 4 pits kooktoestel, Dolce Gusto, waterkoker, kleine koelkast met vriesvak, keukengerei voor 4 personen, eettafel, louncheset en privé sanitair nabij de tent.

Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt. U wordt ontvangen met een drankje en een hapje. Wij vinden het fijn als u zich thuis voelt bij ons paradijs.

Wij hebben zelf huisdieren een hond, kat en kippen. Uw huisdier is bij ons welkom in overleg. Wij gaan er vanuit dat uw huisdier goed met andere dieren om kan gaan.

De prijzen zijn inclusief beddengoed, een handdoeken pakket voor 4 personen, verwarming wanneer nodig, toeristenbelasting en eindschoonmaak. Wij heten u van harte welkom op ons mooie plekje.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Koelkast
Wifi
Barbecue
Huisdieren toegestaan

Regio
Centraal Massief

Type tent
Safaritent

Ligging
Landelijk

Aantal Personen
Maximaal: 4 optie tot kinderbed bij plaatsen

In een dal gelegen in een doodlopende straat, kunt u genieten van de prachtige natuur. Genieten van de Gorge de la Sioule een prachtige route om te rijden met de motor, fietsen, wandelen langs de rivier, ontdekken van prachtige stukjes ongerepte natuur, Je even geheel alleen op de wereld voelen.