Individuele wandelvakantie zonder zorgen! Volg het pelgrimspad Via Algarviana in Zuid-Portugal

7 Juli 2021 - Bert van As

€ 539.00

Naast een fantastische kustlijn en stranden biedt de Algarve meer. Het heuvelachtige en groene binnenland is een waar paradijs om te wandelen. De meest bekende pelgrimsroute is genaamd de Via Algarviana. Dit pad loopt vanaf de grens van Spanje dwars door de Algarve naar het meest westelijke punt van de Algarve.

B&B Casal da Eira biedt een geheel verzorgde individuele 8-daagse wandelreis aan. Tijdens deze reis loopt u 5 oostelijke routes (ca 13-18 km per dag) van de Via Algarviana. De wandelroute start in Vaqueiros en eindigt de laatste dag in Alte. In overleg zijn aanpassingen in de routes mogelijk. Het vervoer van en naar vertrek- en eindpunt wordt door ons verzorgd. ‘s Avonds wordt er een diner in onze B&B geserveerd. Een lunchpakket is er voor onderweg. We hebben een rustdag ingebouwd die de mogelijkheid biedt, lekker aan ons zwembad te relaxen, São Brás de Alportel te verkennen of een excursie te maken.

Op basis van 2 personen bieden wij aan:
7 overnachtingen in een 2p kamer, privé badkamer;
5 x vervoer naar vertrek- en van eindpunt van de route (hier boven beschreven) van de Via Algarviana;
5 x wandelroute, variërend van 15-30 km. Hierin zijn nog individuele keuzes te maken;
7 x ontbijt, 5 x een lunchpakket en 5 x diner;
Transfer van en naar vliegveld Faro.

In de maanden april tot en met juni, september en oktober biedt B&B Casal da Eira deze wandelreis aan voor 2 personen. De prijs voor deze afwisselende wandelweek bedraagt € 525,- per persoon bij een reservering van en kamerbezetting door 2 personen. Voor september geldt een toeslag van € 70,- pp. Het geeft u de mogelijkheid om vooral van het wandelen te genieten, alles erom heen regelen wij!

» Bezoek website

Type
Bed and breakfast

Soort vakantie
Wandelvakanties

Regio
Algarve