Sfeervolle B&B in centraal Algarve, Portugal

24 Juni 2021 - Bert van As

€ 0.00

B&B Casal da Eira is gevestigd in een monumentale oude Portugese Quinta (=boerderij) die is verbouwd tot een sfeervolle B&B. Originele details zijn daarbij bewaard gebleven. Onze kleinschalige vakantie accommodatie heeft vijf kamers (2/3p), één familie-suite (bestaande uit 2 kamers voor max 5p) en een studio-appartement (2/3p). Er is in ons hoofdhuis tevens een ruime woonkamer en keuken beschikbaar voor onze gasten. Onze Quinta biedt u alle comfort om van een ontspannen verblijf te genieten!

B&B Casal da Eira ligt centraal in de Algarve, vlakbij het leuke authentieke stadje São Brás de Alportel, aan de voet van de serra do Caldeirão. De kust met een diversiteit aan stranden is ca een half uur rijden. Óf neem eens een kijkje op één van de lokale markten of stadjes in de buurt!

Vanuit onze voordeur kunt u prachtige wandelingen maken of sportieve fietstochten ondernemen. Een huurfiets kunnen wij voor u regelen. Wij kunnen u adviseren over prachtige wandel- en fietsroutes.

Onze Bed en Breakfast Casal da Eira ligt op 20 minuten rijden van de luchthaven en Faro, en is dé ideale uitvalsbasis voor een strand- en of actieve vakantie.

Wij, Bert en Els, hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Portugal in onze sfeervolle B&B Casal da Eira in de Algarve.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Televisie
Wifi
Huisdieren toegestaan

Regio
Algarve

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur