Compacte camper met automaat voor z'n tweeën of gezin

24 Juni 2021 - Thierry

€ 79.00

De A-type campers zijn de allernieuwste campers van Friesland Campers en van bouwjaar 2018 en zijn met de H-types de meest compacte campers van Friesland Campers. Deze campers die voorzien zijn van Euro6 motoren kunnen ook met automaat gehuurd worden. De campers met automaat binnen deze lijn zijn voorzien van een 6-traps automaat. Voor een automaat geldt een toeslag.

Deze campers zijn uitgerust met een vast bed achterin met een lengte van 2.10 m, een daartoe te maken vast bed voorin en een ruime zit, waar eventueel ook nog 2 mensen kunnen slapen.

Mocht u met uw gezin in deze camper op reis gaan, dan is er een groot alkoofbed, waarin 2 mensen zeer ruim kunnen slapen.

Deze campers zijn erg geschikt voor een stel of een jong gezin, die met hun 2-en of maximaal met z'n 4-en op reis gaan en alle comfort wensen van een moderne en nieuwe camper.

Deze campers komen met Fiat Ducato-onderstel, welke een vernieuwde aandrijflijn heeft. Deze Euro6-motoren hebben hebbben sterke MultiJet ECO motoren. Standaard hebben alle versies een elektronisch stabiliteitcontrole systeem (ESC), compleet met rollover mitigation system, een systeem dat het zwaartepunt van de lading detecteert (LAC) en Hill Holder. Ze makkelijk door de nieuwe Servotronic stuurbekrachtiging en de nieuwe voorwielophanging draagt bij aan een beter weggedrag.

Deze campers zijn standaard uitgerust met Euro6-motoren en al erg zuinig in gebruik, maar de Driving ECO3-functie vermindert het brandstofverbruik nog verder. De campers zijn standaard uitgerust met de nieuwste generatie ESP, wat zorgt voor meer stabiliteit, grip op de weg én bovendien corrigeert. Op deze campers zit standaard een veiligheidssysteem met verschillende airbags voor de bestuurder en de bijrijder. Bovendien kunt u uw mobiele telefoon eenvoudige integreren in het systeem, zodat u autotelefoon hebt gedurende uw reis en hands free kunt bellen.

De A-type campers hebben verder alle accessoires aan boord. Deze campers hebben standaard airco in de cabine én in het leefgedeelte. Daarnaast zijn deze campers voorzien van het meest uitgebreide veiligheidspakket.

Alle campers van dit type hebben speciale camper-navigatie met hierin de afmetingen van de camper, waardoor navigeren door Europa zorgeloos gaat, omdat deze met de afmetingen van de camper u altijd naar de juiste plaatsen stuurt. Op deze systemen staan bovendien alle ACSI campings en camperplaatsen van Europa, welke u op de route kunt kiezen.

Voorts zijn alle A-type campers uitgerust met combi-magnetron, een volledige kampeerset en uitgebreide opbergruimte, waardoor het een camper is voor “iedereen”.

Het A-type camper komt met een complete uitrusting en inventaris van meer dan 200 gratis extra’s en accessoires.

 

Conditie
Nieuw

Brandstof
Diesel

Soort
Te huur

Bouwjaar
2018

Lengte
638 cm

Kilometerstand
14253 km

Gewicht
2345 kg

Aantal Personen
Maximaal: 4